PLTR Szerintem PLTR itt mar jo egy par (3-6) napos daytrade jellegu felpattanasra. DE nem szabad beragadni, A 74.5 szint jo indulo stoploss a BUY utan. Es ha megindul fel, emelni 79.0-re. . https://imgur.com/a/gAwYOBq
Nincs konkrét céláram a Wizzairben. Már régóta radaron tartom, és 14 körül szerintem remek vétel volt. Bár tulajdonképpen most is az. Pár év alatt szerintem dupla is lehet akár, ezért is gondolom, hogy nagy a potenciál benne szerintem az következő évekre. . Tegnap afterben én elkezdtem az AMD vételt, mert arra számítottam hogy ma szép zöld napunk lesz. Ahogy nézem ez jönni fog. Nyilván utólag jobbat fogtam volna, ha inkább Teslat tartom - mert azért ott is kinéz ma egy 4-5%os nap, de nem hiányzik a cirkusz.
Szia, Nincsenek nagy pakkjaim (3000 USD körüliek, előtte 6000 USD volt/rv), Kínai kitettségem viszonylag nagy, a LAC a legnagyobb, 5000 db-al, a többi kisebb... Kis tér van még bővíteni, OTP és EON szintén nagy, a LAC fele kb...
Ezt korábban már megválaszoltam. Nem tudom, hogy a LAC le fog-e még menni 2,5-ig. Nagyon sok céget tartasz a piac ezen szakaszában. Ilyen nagy az alaptőkéd?
Szia János, Ha szépen megkérlek PLTR-ra rá tudnál nézni technikailag??? A következő felpattanástban részt vennék, szerinted mostmár vehető? Köszi, Rray
Ahhh, értem. Ma kéne még vennem valamint a pfemhez, NIO, XPEV, JD-m van, LAC, PLUG, HOLO, BB, HOLO, EON, OTP is. LAC-ot szerinted ezen a szinten érdemes lehet bővíteni, vagy lehet még egy nagyobb leszúrás 2,5 körülre? Köszi, Rray
Szia Kozi, Nézegetem énis Wizzair-t, meddig mehet fel szerinted rövid távon??? Én GBP-ben nézem most, 1,6, az esési gap-et ha bezárná, akkor a target 2,25, innen cca 40%... AMD-be szeretnék belépni, csak vajon lemegy-e 90 alá, ahogy várjátok Boole-al, vagy sem ez a kérdés.... Rray
Ez a szép ezekben az elemzésekben, hogy mindent meg lehet velük magyarázni, csak egy "HA" szócskát kell beilleszteni. Száz szónak is egy a vége. "Ha az ár felfele mozdul, akkor emelkedni fog, ha lefele, akkor csökken, de előfordulhat, hogy éppen oldalazni fog az irányváltás előtt." Ezzel a rulett összes nyerési lehetőségeit kiaknáztuk. :-)
"Útelágazódás" /megyó/ -- NQ https://s3.eu-central-1.amazonaws.com/xstation5screens/109/064/6a850d170e7a8aa597dd3387ae577eefeb9cc801.png tovabbra is eletben van a lefele tarto csatornank, es amig ez el, addig ezt vehetjuk vezercsartnak -- https://s3.eu-central-1.amazonaws.com/xstation5screens/244/142/64d2debdaa5acb47e8de7db45af2de2da7eaa82b.png viszont a gyemantbol szamolt teljes mozgas szinte teljesult, es lett egy dupla alj; ebbol johet fel, kiterjesztve magasabb idosikra a mozgast (h4 fole) es visszatesztelve a tetoformat egy gyors felszokkenessel d1 es w1 letort MAk fole vissza raultetve (ekkor 20650 kb a celar, ha felfele lesz a mozgas) ezutan dolne el ,hogy lefele kezdunk epitkezni medvesen, vagy csak ez is egy hupli a sorban es a karavan halad tovabb -- kicsit olyan mint a poker - vannak adottsagok, azok birnak lehetosegekkel, aztan ahogy a gep adja az ujabb lapokat, dole el, hogy merre az arra, hogy melyik figura ubereli melyiket, melyik validalodik
Sajnos Trump igazából elég gyáva, ráadásul nagy csodálója Putyinnak, a környezete meg tele van olyanokkal, akik az orosz narrativát tolják. Talán ha nagyon sérti a hiúságát, hogy az oroszok hülyére veszik, akkor lép valamit, de az oroszok meglehetősen jól fel vannak készülve Trump kezeléséből. Annyi előnye lehet azért a megállapodásnak, hogy jobb lett most az ukránok optikája és kevésbé lehet azt tolni, hogy ők nem akarnak békét (már eleve ez is vérlázitó, hogy utólag akarja behajtani kamatostul a Kongresszus által megszavazott katonai segélyek ellenértékét, de igazából a dupláját).
Legitarsasag? En 6300 ft ert vettem wizzairt bétA piacon, csak ökör fejjel nem sokkal kesobb zsebre vagtam 7100en a profitot. Megszeditett a gyors nyereseg. Azota varom , hogy kb hasonlo aron visszavegyem.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.