KULR-ban most tartanék 1K pluszban, ha merem tartani. Mondjuk engem már két hete csak a FOMO visz előre, jól be fogok ragadni a végén, csak még ez nem biztos, hogy mibe.
nekem is, 7 alatti vétellel, kellett volna venni még ősszel 10-12 dollárnál, ezt sajnálom, csak ugye választások, gyorsjelentés. Én számítok rá, hogy decemberben lesz egy komolyabb korrekció RKLB-ben.
pár ticker hátha van bennük fantázia. Szexi, Drónos, AI-os, hadászatosok is vannak bennük: DPRO, VMAR, KULR, OPTT (ma jelent), ONDS (nekem ő a legszimpibb), PDYN, GRRR
Az elmúlt héten gyakorlatilag csak napon belül kereskedtem ezekkel a vackokkal, beleülve duplája, triplája kijött volna, c'est comme ca. Igazából már a következő cuccot lenne jó megtalálni, amit a semmiből indulva felhúznak az egekbe, a drónos-kvantumos cuccokban jöhet egy leöntés a közeljövőben (de erre sincs garancia, mert nagyon erős a buy the dip csapat).
kar, hogy nem ertem a hatteret, de penteken 3,5 millio warrant lett reszvenybe konvertalva, elvileg ma lesz kereskedheto azoknak, akiknek a tulajdonaba kerult. Ha 2 dollaron vettek, eladjak-e vajon 22 dollaron? Ha eladjak, egyuttal be is shortoljak? Mert akkor nyitoban 10 millio darabos forgalom lesz es verfurdo. Ha valami egeszen mas speki cel van itt, akkor meg emelkedhet. Itt eleg nagy eselyt latok verfurdore es tovabbi duplazasra is.
1.85-ön vett PDYN-t masnap eladtam 3.2 korul, utana 3.8-4.5 kort csinaltam benne, most meg kb 7 dollar. Jobb lett volna nem okoskodnom. Az a bajom ezekkel, hogy nagyon sok speki rallyban benne voltam es mindig tobbet akartam, aztan vegul vagy semmit se nyertem, vagy beragadtam. Honnan lehet tudni, hogy a mostaniak megbizhatok-e? PDYN, UMAC most a ket nagy kerdojel, de csak UMAC van a szatyorban.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.