Köszönöm szépen a véleményed! 11 dolláron világbajnok vétel lenne 5 éves távra, de ahhoz valami nagy pánik is kéne, nem? Jövőre a költségcsökkentések eredménye már látható lesz. Aztán persze potyoghatnak ki még csontvázak a szekrényből.
Sztem a 18 meglehet, ala max par centet megy. Kell a gyartoi kapacitas, a TSM kapacitasa nem eleg, csak NVDA egyedul lekototte jovo evre a 60 szazalekat. Konkretan NVDA csak azert nem tud tobbet eladni, mert a TSM nem tud tobbet gyartani neki.
INTC most 23$ Iden gyakorlatilag nincs profit, a Q3 gyenge -46cent veszteseggel, a ttm12 EPS=30 cent/sh. De azert az 5$/sh profit, ami 4 eve volt, meglehet 3-5 ev mulva, es akkor az arfolyam 60-80$ lesz. Most az a lenyeg, hogy a leheto legjobb aron kell megvenni. Azt gondolom, meg egyszer megteszteli a 18$ melypontot, sot talan mint 2009ben, akar 11$ig leszur
akkor be se lépek, köszi. Intelben látok egy emelkedő trendcsatornát az augusztusi esés óta, MA50 és trendcsatorna alj teszt zajlik épp. Ezt technikai okok miatt úgy látszik mindenképp megvárom, hogy mi lesz. :) https://invst.ly/17kk3a
Kíváncsi vagyok Intel merre megy. MA50 alá csúszott az árfolyam, 21 dolcsin vettem egy pakkot a nyáron, bővítenék még. János láttam, hogy foglalkozik a papírral, valaki tart még?
Ha TBSZ fontos (márpedig az) , tehát magyar bejelentéssel nyitod a számlát akkor jelenleg szerintem Interactive kimagaslóan a legjobb.( Tbsz, ár-értékarány, gyorsaság stb.) Lightyear se rossz de most hallottam pár embertől, hogy sok dolog nem elérhető náluk. Ha sima részvény buyandhold meg tbsz akkor jó lehet a Lightyear tbsz is. Illetve t212 de ott nincs tbsz. -- Külföldi lakcímmel meg ezer más lehetőség. -- Ha váltanál interactive -re ajánló linket már kldöm is :)))) -- elnézést , nem ez volt a cél de ha már..
Engem pl többek között a lustaság, illetve az, hogy nem trade-elek. Megveszem amit gondolok és ülök rajta. Nincs időm napi szinten ezzel foglalkozni. Mióta nincs Random Capital, azóta csak erstés számlám van. Nekem se működött délután, most meg már mindegy, nem is néztem azóta, hogy megjavult-e. Amúgy hol lenne érdemes számlákt nyitni szerinted?
Reddit-et eddig alábecsültem, de egyre többet "forgatom" -- Kiszámolo Reddit pl. --- Annyira túlhúzott minden, hogy nem nagyon merek beleülni befektetésre semmibe. Pedig a drónos csoportból jó lenne valamelyiket hosszabb távra tartani. Nekem a konkrét eredmények miatt az RCAT a legszimpatikusabb egyelőre...
Tényleg nem bántásból mondom -- főleg, hogy nekem is van még számlám, amit át akarok vinni -- de mondjátok már el mi tart még mindig benneteket ilyen kereskedési áraknál az ERSTE-nél? Jó persze, ha 10-20K-kal(vagy többel) daytrade-eltek akkor ok. Én nem ez a szint, max 1-5K usd. Ezen a szinten irreálisak az árai. Felület meg Kádár-korszak. Ilyen trade problémákról meg nem is beszélve...
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.