Amíg nincs ATH , addig longra nem érdemes játszani ezeken a szinteken. Napos Bollinger konyul lefele. Nem lesz új ATH szerintem. Ez nem jelenti azt, hogy short.
A gyenge szezonalitás (szeptember-október), és a választások előtti bizonytalanság miatt terveztem játékpénzzel én is egy potenciális korrekciót megjátszani, de ahogy látom te is óvatos duhaj vagy 😀 Mondjuk én venni tervezek, nem eladni, hogy biztosan ne legyen belőle baj.
Érdekes az hogy tudtad előre amit ma mondott aha..Mindenki tudta ? Mit? Mindenki várta de nem volt biztos , . Most mindenki folytatja ahol abbahagyta 😂
És mivel meglesz ebben az évben a 30-35% SP 500 emelkedés, jövőre a kamatcsökkentések miatt minimum ez megint benne van a piacba. Jövő évi célár nálam 8000pontos SP500. All-in a piacon.
Az siman lehet 5400 utan, ha szerkezetveggel eri el es nem szakad. De az messze van, engem nem erdekel merre de vola legyen. Toljak tul, ahogy szoktak minden iranyba. Azon lehet penzt keresni :)
ES az a ticker Sp500 futures, 5500/5200ak okt 31 nov 15 vegyesen meg naked is van. De ne kovess azert. :) pf 1,5 % az tokeattet miatt legalabb 15/20 %t fedez
Egyebkent a japan yent erdemes nezni, olajat, aranyat. Egy dolgot jelent mind. Inflaciot. Tenyleg komoly elebkites jon akkor infla jon, megint, vol2 :)
Soha sem adjátok fel a shortra várást! ?? Igen majd esik 5-6%-ot, aztán megint megy 10-15%-ot. Ne felejtsetek el az első komolyabb eső nap nyitóban venni, mert mint 2 hete hétfőn indul majd a következő 10-15% Év végén min 6000 vagy 6500 SP500 -at várok.
Korai sztem, Nvda nirvanaba jovo szerda csut kiszorok, de 30 % cash es Es putok 70/80 napra( praktikusan a valasztasra) elegedett vagyok ha esik, h nem :)
Kieg: lehet, hogy meg egy (iv-v) hullam fog alakulni. (az utolso 2 nap egy fokozattal kisebb iii-iv-v lehet) De ezt a kockazatot nem hinnem, hogy nekem erdemes felvallalni; most ugy gondolom, inkabb kimaradok belole.
SPY daytrade A tegnapi melyponton, a zaras elotti percekben 5561 szinten kesz lett wave(iv) hullamos korrekcio. . Es ma gap-up undult wave(v_ hullam. Ez eddig i-ii-iii subhullamokat csinalta meg; most egy (iv) kis visszakorrekcio kezdodott, es lehet hogy kesz is van. Meg egy felszurast varok, ugy lenne szep. . A mai csucs 5642 eddig, es szebb lenne kicsit fole menni. DE nem vagyok biztos, hogy meglesz. Megeshet, hogy mar kesz wave(v of V). Igy is elfogadhato, ha a lenti szamozas a jo. Es akkor? NOS, innen egy meretes lemeno korrekcio kezdodhet. En felre alltam. . https://imgur.com/a/Zc98f3S
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.