Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Szerintem 1 - 1,5 év. Hogy miért? Mert hülye vagyok és őrültségek - inkább így, "őrültségek" - vannak a fejemben. Ha pedig majd bejön: akkor majd leírom, hogy mi volt az. De most nem. :) További kellemes estét mindenkinek! :)
mitől volt ma ez -9 forint lefelé? miért nem múlt héten amikor a kamatot emelték? EU-s korrupciós akármi is full kamu dodo is erősödött euróhoz de azért nem ennyit, nem olvastam róla érdemi hírt amitől HUF ennyit erőlködött volna!
Akkor maradjunk a kulturált eszmecserénél. Igazad van természetesen nem működő tőke a klasszikus értelemben és nem magán beruházás. Pontatlan voltam. Bár az aksi valószínűleg igen, de nyilván ott is lesz állami támogatás dögivel. Az viszont biztos, hogy beruházás, bármilyen forrásból is valósul meg és milyen hatékonysággal. Az EUR/HUF szempontjából csak annyi a lényeg, hogy likviditás ömlik a piacokra nem forintban denominalva. Pont ugyanaz a hatása, mint az EUs forrásoknak. Nyilvan a politikai felhangokn megmaradnak , de a penz az penz.
"Hajrá forint, 300-ig go-go-go-go!!!...... :))))" Elnézést, ha félreérthető voltam. Már a sok smile miatt. Mert a 300-at komolyan gondolom. Csak, hogy legyen min - kin - "szörnyülködni"... :)
"Szavakban. Ez is része volt a gondolát menetnek. Paks2, Budapest- Belgrád, akksi, mint ahogy re is írtad."
Ezt viccnek szántad? Paks2 és a Budapest-Belgrád mikor volt külföldi működő tőke? :D Mind a kettőt mi építjük meg hitelből. :DDD A kulturált eszmecsere híve vagyok, de ilyen hülyeséget hogyan tudsz leírni?
"Azt nem írtam, hogy a másik jobb. Egyszerű tény megállapítás. Az Unió béna kacsa."
A pénz és a hatalom attól még ott van. És mint írtam, a Nyugat eddig még minden válságot megoldott, pedig mindig temették. Évszázadok óta.
Szerintem, Mi is nyugat vagyunk még, és szerintem az is maradunk. Én kétlaki életet élek, és látom a különbségeket, vannak kint is és itthon is munkatársaim. Gyakorlatilag csak szemléletbeli különbségek vannak és a fizetés hasonló, legalább is ha egy mérnököt nézek
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)