Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Géza, elgondolkodtál már azon, hogy kibérelsz pár napra egy furgont, kimégy vele Tarvisioba, csurig pakolod barilla spagettivel a desparban, aztán itthon eladod akciósan az egészet? A többi cikkre csak azért nem írtam, mert ott hűteni kellene, de a száraztészta az simán mehet.
hátha 330 lenne az euró 0,82*330= 270,6 FOsrint lenne akkor a kinti barilla , de az iGhaz mélyMHAGYHARNHAKH a 999 sem sok érte, úgy, mint a to.le trappistáért 4279/kg és a felezett to.le trappistáért 5841/kg miközben mellette a nem magyar készítmények majd a felébe kerülnek... egyik ismerősöm járt németeknél és téli szalámit akcióban vett azt mondta a nagy rudat (direkt rákérdeztem a pontos súlyát nem tudta, de mondta, hogy nem a 40 dkg volt...) 2,xx euróért ha 3 ért is vette akkor is csak 1200 FO$rint a rúd úgyhogy vett is 10 azonnal és hazahozta :) itthon a legolcsóbb k.méta 6512/kg https://felvagott.arukereso.hu/f:ar=2222-19000/?orderby=1&st=t%C3%A9li EZ MÁR NEM AZ ÁRFOLYAMRÓL SZÓL, NEM AZ ÜZEMANYAGRÓL, NEM A BÉREKRŐL, NEM AZ ENERGIÁKRÓL!!! EZ A PENGŐSÖDÉSRŐL...
köszönöm a képet :) ez még kedvezőbb kinti ár, mint amit én láttam Velence mellett és nem látom, hogy akciós ár lenne a tiéd sem hétvégén volt szerencsém a madaras teszkóba járnom, ott minden normál alap barilla tészta 0,5kg 999 be került: https://imgur.com/a/bNSWY5q szembe az olasz 0,82es árral amit küldtél! ( http://keptarhely.eu/images/2022/09/09/v01/20220909v01x0vl7v.jpeg ) 0,82*400= 328 FO$rint 999/328=3,0457 alig fizetünk 3szoros árat ugyanazért, mint azok akik a dupláját keresik, mint mi!! ez csak 204,57% al több nálunk, mint az olaszoknál!!!
az sem lehetetlen, hogy régi csúcs közelében várjuk a 22.-ét, mert ha onnan jönnénk lefelé, akkor véletlenül sem esne be 330ra ha meg felfelé indulunk akkor legyen meg ismét könnyedén a +10% amibe a köpcös szerint senki nem hal bele... de mostanában már kicsit sok volt a +10%
Nem, bocsi, csak benne maradt a vágólapban. :) A Portfolio cikkre gondoltam, hogy Brüsszel mosolyoffenzívának nevezte az eddigi magyar gesztusokat a megegyezés reményében...
elfogyott a hatalmas FO$rinterő!!! már az is erő, ha három egymást követő napon nem esik minimum 1 %ot
397.900
+1.520
+0.38% miközben pln 4.6958+0.0120(+0.26%) és czk 24.5255+0.0045(+0.02% ha az erő olyan, mint amit a foŁrint csinál, akkor az mi ami a csehekkel történik???
Ennél sokkal valószínűbb, hogy miután vereséget szenvednek Herszonban és keleten, Putyint meg lemondatják. Mondjuk alkut kötnek az ukránokkal, és Krímen kívül mindenhonnan kivonulnak, jóvátételt fizetnek, szabad utat adnak az EUs integráció felé, de nem a NATO felé. Viszont a Nyugat felfegyverzi az ukrán hadsereget és eszébe nem fog jutni még egyszer az ukránokat fenyegetni. Verbálisan Kijev továbbra is tépni fogja a száját a Krím miatt, de gyakorlatilag győzelmet aratnak. Belarusz opcionálisan kijön az orosz medve öleléséből. Ha Oroszországnak mákja van, nem esik szét. Inkább ezt tartom valószínűnek az atomarmageddon helyett.
az ukránok már lövik az orosz oldalt (ahonnan lövik őket, vagy 8 település körül), szóval aki orosz atomcsapástól tart az még most menjen el gyógyszertárba jódért.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)