kkpp

Regisztráció: 2021-07-01 18:37:58

Hozzászólások száma: 375

Utolsó hozzászólás: 2022-10-03 15:32


Tapasztalat: 3
Aktivitás: 3
Népszerűség: 5

felfüggesztés(ek):

Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2022-09-30 12:57-ig (2 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
Ne barmozz, légy szíves, próbáld meg finomabban

utolsó 20 hozzászólás

Orosz - Ukrán háború - trollmentes topik ma, 15:32
Csak azt írtam, hogy az elővárosában vannak. Azóta úgy néz ki, hogy bevették a várost. Ezek szerint a ruszkik nagyrészt elspuliztak mielőtt az ukik odaértek.
Orosz - Ukrán háború - trollmentes topik ma, 12:06
Azta. Nem tudom elhinni! Borova elővárosában vannak az ukik. Tegnap még csak azt pedzegették, hogy itt is bekerítődhetnek a muszkák. Vagy elmenekültek, vagy már meg is pecsételődött a sorsuk, és sok új ruszki hullát fogunk látni megint. Mennyei. :)
 
https://liveuamap.com/en/2022/3-october-ukrainian-military-in-shyikivka-of-kharkiv-region
Orosz - Ukrán háború - trollmentes topik vasárnap, 21:07
Ezt inkább nem is kommentálom. Srácok, valaki nyitva hagyta az akol kapuját?
EUR/HUF vasárnap, 20:25
wawa1 olyan furákat írogat az elmúlt napokban, ami nem rá vall. Vagy meghackelték a fiókját vagy mostanában elkezdett vmit szívni.
Orosz - Ukrán háború - trollmentes topik vasárnap, 17:18
"De az orosz nep mas. Az jolelku, hazaszereto, szorgalmas, kemenyen dolgozik, szereti Puskint es 
a balettet, a zenet, szinhazat es a vodkat.  
Nagyra becsulom az orosz kisemebert. Nem Ő tehet rola, milyen az orszaga."
 
Dehogy más! Ne mentsük már fel őket valami negédes képzelgésekkel. Putyin az orosz néplélek tükre, mint ahogy Orbán meg a magyaré. Csak egyik esetben sem szorult beléjük semmi államférfi. Az orosz kisember lelkét megrezgeti az orosz felsőbbrendűség. Vagy, ha sz*rul is élnek, legalább félnek tőlük (a hadseregük fenyegetésétől). Az orosz gondolkodás birodalmi, már a cárok ideje óta, és erőskező vezetőt várnak.
Ismertem rendes orosz embereket, ők ezek a Nyugatra emigrált kisebbség. Egyébként meg szoktam volt mondani, hogy a finnek közvéleménykutattak a helyben élő és dolgozó orosz emberek között, és túlnyomó többségük támogatta az orosz inváziót. Az orosz kisember tekintetében nagyon el vagy tévedve.
Orosz - Ukrán háború - trollmentes topik vasárnap, 14:33
"Pontosan, ehhez idő kell. 20 éve hisznek putyinban, mint az istenben."
 
Azért nem kell túl misztifikálni. Jelcin idején zűrzavar lett, Putyin meg rendet vágott utána. Ennyit adott az orosz nemzetnek, mást nem. Azt már ne is említsük, hogy akkoriban az FSZB robbantott fel orosz panelházakat belföldön, hogy terrorcselekményt imitáljanak. Rendes emberek ezek.
 
"most a Nato elpicsázza őket és így jobb belátásra térnek, legyen igazatok!"
 
Ennyit várunk el. Az ukránok védjék meg a hazájukat, miközben nyugati fegyverekkel kasztrálják az orosz hadsereget, hogy kedvük se legyen utána a ruszkiknak az odujukból kibújni évtizedekig.
Orosz - Ukrán háború - trollmentes topik vasárnap, 00:29
Hát, ha oroszellenes vagy, akkor értened kéne, hogy az orosz az erősebb kutya b*szik el alapján él és gondolkodik. Emiatt is támadták meg azok a tahók Ukrajnát. B*szódjon meg mind vagy takarodjanak az orosz határok mögé. Az ukrán megyék orosz kisebbségekről szóló kiejelentéseid meg nettó hülyeségek. Mariopul 30-45 %-a orosz volt a háború előtt is. Rommá lőtték a g*cibe. A luhanszki-donyecki megszállt területekről kényszersorozással kényszerítik hadba a férfiakat, akiket aztán kicsesznek az első vonalba, hogy ők hulljanak, mint a legyek. Meg ezek a k*csögök, mivel harcolni nem tudnak, emiatt az a nagy megoldásuk a helyi ruszkik "felszabadítására", hogy porig lőnek minden települést, aztán amikor az egész már csak egy téglatenger, akkor bevonulnak a visszavonuló ukik után. Úgyhogy elképzelheted, hogy a helyi ruszkik a pokol mélyére kívánják már a anyaföldi f*szokat, akik eljöttek őket megszabadítani az ukrán náciktól.
Orosz - Ukrán háború - trollmentes topik szombat, 20:14
Kiváló, ami ma Lymannál történt. Ennél jobb végkifejletet el sem tudtam volna képzelni, hogy a ruszkik csak menekülnek az ukik meg alig győzik tölténnyel, hogy likvidálják a g*ciket menekülés közben. Remélem, még sok ilyen telefonbeszélgetést tudnak majd közzé tenni ruszkiktól, közvetlenül a megb*szódásuk előtt. Majd Isten szétválogatja őket. :)
Ami tényleg brutálisan feltünő, hogy a harcoló ukrán alakulatok milyen jól fel vannak szerelve. Öröm látni. Így simán át fognak gyalogolni a didergő ruszkikon a téli hónapokban is.
 
https://www.reddit.com/r/ukraine/comments/xsuerx/surrounded_occupant_breaks_down_calling_his_woman/
EUR/HUF szerda, 11:06
A rubelben fizetéses orosz vergődés idején az derült ki, hogy euróban fizetünk érte és azt rubelre váltják át technikailag a ruszki bankban.
Orosz - Ukrán háború - trollmentes topik szerda, 09:06
Azért lehet, hogy látni fogunk meglepetéseket. Az ukik otthon vannak, hidegben is. Az ő hadseregüket el fogjuk látni téli szerkóval, a ruszkik meg ott fognak megfagyni a lövészárokat. 🤗
EUR/HUF szerda, 09:00
Az, hogy az eus támogatások ingyen vannak, az eus hitelek meg sokkal alacsonyabb kamatért, mint a kínai, te barom. Legalább próbálj már meg gondolkodó észre utaló jeleket mutatni, ha egy pénzügyi fórumon posztolsz. És még csodálkozol, hogy egy sima agyhalott propagandapapagájnak néznek.
EUR/HUF szerda, 08:57
Az a helyzet, hogy a Karvaly is fizetheti az olcsó téli fűtést, merthogy azért dörgölőzzünk az oroszokhoz, mert olcsó gázt adnak. Megvolt a mantra fél éve. Hol az olcsó orosz gáz? Ja, hogy orbitálisat hazudtak. Ez aztán nem statisztika, amit bármely politikus félremagyarázhat. Vegytisztán hazudtak a bődületeset, mint a Kurcsány. Elég nagy kognitív disszonancia kell, hogy ezután a téli fűtésszámla befizetése közben nagy elánnal még mindig Brüsszel meg Csótány legyen az ok meg a legnagyobb baj. :D
EUR/HUF kedd, 19:33
210nél van a TTF ára. Felugrott pár órája kissé. Felpöccenhetne a forint is 415-re maholnap... 🥳
Orosz - Ukrán háború - trollmentes topik kedd, 12:48
Azért azt félreérted, hogy a világ mit csinálna egy atom ledobása után. Oroszország területét inváziós sereggel senki sem támadná meg. Hogy mit tennének? Logikusan a NATO rögtön be fog avatkozni Ukrajnában, de szerintem inkább csak légtérzárat alkalmaznának, lelőnének mindent a légtérből, ami orosz, és légi támogatást nyújtanának az ukik szárazföldi műveleteikhez. A végső piszkos munkát az ukránoknak kéne elvégezni, de egy tüzérség és légi támogatás nélküli haderőt simán ki tudnak söpörni. Krím is visszakerülne. Azt nem hinném, hogy harcoló katonákat küldenének ukrán területre. Az orosz katonai infrastruktúrát viszont szénné bombáznák orosz földön belül is. De egy darab NATO katona sem hatolna be orosz területre, csak a hadseregüket lőnék vissza a kőkorba a levegőből.
Orosz - Ukrán háború - trollmentes topik hétfő, 10:27
Gondolj bele. Mondjuk önkéntesként az egyik gyereked már elment Ukrajnába és meghalt, most meg a maradék másodikat is behívják kötelezően. Én is lelőném azt, akik jönnek a második gyerekemért.
Lakás/Ingatlan árak topik 2022. 09. 23. 15:37
"Könnyűszerkezetes...."
 
És akkor mi van? Ha szarul van megépítve egy téglaház is sz*r, repedezhet, vizesedhet, penészedhet. Unalmasak ezek a magyar lesajnáló előítéletek. Észak-Amerika könnyűszerkezetest épít ergo mind hülyék. Én is könnyűszerkezetesben lakom, le van szigetelve, úgyhogy a fűtésigénnyel nincsen baj. Minden ház jó, ha jól van megcsinálva a technológiától függetlenül.
EUR/HUF 2022. 09. 23. 15:25
Amikor már a világrekorder ÁFA és az infláció sem segít..... 🤗🤗🤗
EUR/HUF 2022. 09. 23. 15:12
"Erre a kormány költ tovább....
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20220923/megemelt-hianycelrol-beszelt-varga-mihaly-a-lakossagi-megtakaritasokat-erinto-dontesek-jonnek-568621 "
 
Fizikai fájdalommal járt ezt a cikket elolvasni. Nagyjából két soronként tenném fel a Vargának a kérdést, hogy akkor teccettek hazudni reggel-délben-este az elmúlt egy évben, mint a Gyurcsány? Szánalmas, amikor ő meg a Matolcsy előadják a nagy megoldásaikat meg a "felelősségteljes" helyzetértékeléseiket. Sima emberarcú kiszolgálói ennek a rendszernek.
Orosz - Ukrán háború - trollmentes topik 2022. 09. 22. 22:40
Én tényleg örülök az ukrán sikereknek, de itt se tankokat nem látok, sem azt, hogy tankok robbannak fel.
EUR/HUF 2022. 09. 22. 10:45
Az nem mindegy, hogy 395 vagy 405 a forint három hónap múlva? Gyakorlatilag ugyanaz a szint. A lényeg, hogy 380 sem igazán elvárható, de inkább folyamatos gyengülés van napirenden. Nem várok 460-t meg 500-t, de csorogni fogunk továbbra is lefelé a lejtőn. Kicsit megnézegettem, és olyan brutál a magyar infláció, hogy az euróban kapott fizum a forintgyengülés (350 -> 400) ellenére is csak egy részét fedezi, ergo csökkent a reálértéke Magyarországon. És most higgyem el, hogy a forint ilyen körülmények között rakétázni fog vissza 380-as vagy 370-es szintekre akár? Már most sem jön ki a matek.
 
Hogy a magas kamatok szerinted megerősítik a forintot? Az nem jutott neked meg Zsiday fejébe, hogy majd vágnak belőle Matolcsiék? Amint lehet tutira vágni fognak. Már az is sokatmondó, hogy a régióban messze a miénk a legnagyobb alapkamat, és a forint árfolyamának kilengései is. Aki itt trendfordulót lát az vagy fideszes, vagy hülye.

friss hírek További hírek