Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Forintot illetően olyan érzésem van, hogy inkább erősödés irányába áll. Ami a körülményeket figyelembe véve furcsa,viszont a TTF gáz ár meg lefele megy (kérdés meddig),ami viszont segíthet.
Szerintem már nem is érdemes nézegetni. Szánalmasan gyenge és nem is nagyon látom hogy mitől tudna erősödni. Valószínűleg az EU jót röhögött a tegnap bejelentett korrupcióellenes hatóság létrehozásán, főleg amikor meglátta a közeműködő neveket. A Mészárost meg a Tiborcz gyereket remélem beveszik valahogy a bizottsági tagok közé. Ettől a lépéstől biztosan özönlenek majd a milliárdok.:) Hiteltelen tolvaj banda próbál még mindig mindenkit hülyének nézni csak az a helyzet hogy az elmúlt években sokszorosan bizonyították hogy mekkora trógerek. Arra lesz jó az egész hogy megmagyarázzák, ők bizony mindent megtettek, de a csúnya EU ennek ellenére nem küld pénzt.
FO$rint, ismét, mint szinte mindig a legsz@rabb! FO$ 404.715
+1.475 +0.37% pln 4.7363 +0.0095 +0.20% czk 24.6330 +0.0090 +0.04% bgn 1.9557 +0.0006 +0.03% ron 4.8495 +0.0090 +0.19% rsd 117.340 +0.150 +0.13% már egy ideje nem jön eu-s pénz lár itt fent tartani!!! most épp le lehetett volna vinni!!! ha meg nem jön egyáltalán akkor mehetünk 229re ahol fletónál volt!!! HISZ TUDJUK: AZ MNB ODA TESZI ENNEK A FO$NAK AZ ÁRFOLYAMÁT 320ÉS 350 KÖZÖTT AHOVÁ AKARJA!!
Elolvasva a riportot, a Covid alapra sanszos, hogy rabolintanak, es az is rohadt sok zseton. Az EU penzeknek hivott kohezios alap lesz mas kerdes. De onmagaban a covid penz is rengeteg. Aztan hogy mire megy, az mar mas kérdés.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)