Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
mától tényleg: 95-ös benzin: 649,9 Ft/liter Gázolaj: 773,9 Ft/liter én gázolajat írtam, azt hasonlítottam össze, azt igényelte a masina, a benzint nem is néztem
ha év vége felé megnézed, akkor látni fogod, ahogyan csökkentették be is erősödött a hortobágyi csüngőhasú betyártallér!!! lehet kamatot emelni, ha nem szűkítik a likviditást!! csak tovább fűtik a piacot... nyomják az inflát, mert még kevés! Nyomjuk padlóig a gázt na meg a féket is!!! és még küldjük rá a nitrót! ez jót tesz a szerkezetnek biztosan! nem fog szétesni és nem lesz még nagyobb a kár az tuti! Ja , de.
Az idei évben átlagban 9.465 mrd Ft-t kötöttek le, most a háten pedig 9.850 mrd Ft-t. Ennél 12 alkalommal is volt már idén magasabb az összeg. Semmi érdemleges nem történt.
de akkor nem marad elég a zsebükben és azt nem szeretik!!! Ez egy olyan ország, ahol a tücskök törvényesen elvehetik a szorgos hangyák hosszú időn át felhalmozott megtakarításait, hogy azután így éljenek belőle: https://www.yachtcharterfleet.com/luxury-charter-yacht-55985/conte-alberti.htm 39000eur/hét (15 600 000fo$rint) 44000 eur főszezonban (17 600 000).... és mindenki vállat von :(
ahhoz jócskán kéne erősíteni augusztus utolsó napján 1,9ért (767) tankoltam az osztrákoknál, az olaszoknál kicsit alatta volt, nálunk 823 volt a piaci ár de benne lennék egy olyan erősödésben ami ezt az árat leviszi 480 közelébe :) :) :)
Szerintem beerősítik a forintot átmenetileg. Üzemanyag árstopból csak úgy tudnak kifarolni, ha a piaci ár közel lesz a 480-hoz. Akkor lehet mondani, hogy tessék, piaci ár is már ennyi, így már nincs szükség rá.
"A keddi tárgyaláson jeleztem tárgyalópartneremnek (Vargának), hogyha Magyarország szeretne valamiféle deeszakációt elérni, akkor nagyon ajánlatos lenne, ha tartózkodna a vétók használatától a közös európai döntéseink során.
- És milyen választ kapott?
- Itt egy pozitív jelzést regisztráltam, Varga kedvesen köszönetet mondott a tanácsért, és a legutolsó találkozón az állandó brüsszeli magyar képviselővel azt is regisztráltam, hogy Magyarország visszalépett attól a követelésétől, hogy három nevet lehúzzon az Európai Unió az újabb szankciós csomagból, tehát Magyarország egy apró jelet adott, hogy a konfliktust nem szeretné tovább élezni."
Na, ezután mi lesz, ha mégis vétóznak. Esetleg még több követeléssel. :)
hát nem sikerült az egyhetes betéti tenderen sem csökkenteni a mennyiséget, de növelni igen az előző hetekhez képest!!! J OSZLOP 17 héttel ezelőtt volt utoljára ennél magasabb az összeg 05.12-ÉN , azóta alatta voltunk!! nem szűkítik a likviditást, öntik a lecsót tovább!!! HOGYAN AKARJÁK ELOLTANI A TÜZET AZOK A TŰZOLTÓK, AKIK BENZINNEL ÉS GÁZOLAJJAL LOCSOLJÁK A TÜZET??? NEM TUDJÁK, HOGY MIT CSINÁLNAK VAGY DIREKT TESZIK EZT??? VAJON MI LEHET A CÉLJUK?? annyira nem lehetnek hülyék amilyennek kinéznek!! lopnak, mint a szarka! https://www.mnb.hu/monetaris-politika/a-monetaris-politikai-eszkoztar/aukciok-tenderek-gyorstenderek/forint-tenderek-gyorstenderek
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)