Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Az EU pénzek érzésre későbbi téma lesz a forint szempontjából. Jelenleg,ami fontosabb, az a gáz áfolyama,mivel az prompt kiadás,ezért nem mindegy,hogy mennyi devizát kell vennünk,és milyen árfolyamon.
Még csak döntés sem született a pénzekről, máris több száz milliárdot előlegezett meg a költségvetésből a kormány arra számítva, hogy a pénzek beerkeznek. Mondanom sem kell hogy a patkány mészáros is kapott belőle rendesen. Szóval inkább ne jöjjön semmi pénz ide..
Ennél sokkal jobb lenne, ha jönnének, csak az unió azt mondaná, hogy addig nem itthon lehet pályázni, hanem náluk közvetelnül, amíg az országgyűlés nem módosítja megfelelően a kifogásolt jogszabályokat. Tehát jöjjön a pénz, de ne a kormányzati szerven keresztül.
mondanám hogy ez hazaárulás, de igazad van. az összes birka is szívjon, de az a baj a hogy a milliárdos haszonélvezőknek és van belőlük elég rejtőző, nem csak az ismert nevek, édes mindegy. pont őket nem fogja érdekelni.
Én másképp értelmezem. Az oroszok akkor is nagy önbizalommal fognak tárgyalni (amúgy így is kell), ha a Kremlt kéne rágóval tartják majd össze. Ez itt most lehet egy exit ,bár annyi kimenetel van ,hogy örülök,hogy most nem én vagyok a tárgyaló delegációban. Plusz az oroszok mindig csapdáznak,észnél kell lenni. Például hogy ők felajánlották a lehetőséget,de az EU nem élt vele. Mindenesetre érdekesen alakul a sztori.
Hát ennek a cikknek a tartalma egyáltalán nem úgy hangzik mint ha az Oroszokak hű de fájna ez a dolog.. Mint akik le se.. sz..rják hogy hogy szivatják meg magukat európában az emberek, tudják jól hogy nekik áll a széna otthol van dögivel energia meg adhatják majd emelt áron ha kérnénk .. Az eu politikusai meg nem fogják szembeköpni magukat visszavonni a szankciókat meg meghátrálni csak úgy a semmire, az is biztos..
Milyen megegyezés? Már elkezdtek a médián keresztül brüsszelezni, hogy valójában az LMBTQ propaganda elutasítása miatt büntetik mogyoróországot, és ezért nem kapjuk meg a jussunkat. Szerintetek?? EURHUF long, engem nem ingatnak meg. Itt az ugaron semmi nem változik.
Hát aki most longra spekulál amikor jönnek a hírek brüsszelből, igen nagy valószínűséggel kemény pénzeket fog érte fizetni a lengyel pénzek kifizetését elnézve.. Főleg ha korán jön és nem lesz idő dobni.. mert nics stoppja.. vagy az árfolyam réssel gyengül jókorát.. 400 alatt ajándék most szerintem.. Nem hiszem hogy azért hallgatják el a levelezés tartalmát mert jó lenne az esélye a megegyezésnek..
nem lesz megegyezés, az oroszok pedig eszkalálnak, mert ez van a doktrínájukban. 5-6 év kell, hogy átszerveződjön Európa energiaellátása, és lenyugodjon a turbulencia, addig szívás lesz.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)