Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Én a 414-ről indított shortot még tartom. A short certi most jól tejel akkor is, ha nem mozdul az alaptermék az EUR/HUF kamatkülönbözet miatt. Heti 8-Ft-t hoz a termék. SZerintem ősszel lesz megállapodás az EU-val, akkor meg lemehetünk 380 alá is. Megvárom.
"A jelenlegi szcenárióelemzésük alapján az MNB akkor tudná csak befejezni a kamatemelési ciklust, ha érdemi fordulat bontakozna ki a fejlett, és régiós országok inflációs mutatóiban, az európai energiaárak nem emelkednének tovább, az euró árfolyama 400 alá kerülne a forinttal szemben, és sikerülne tető alá hozni a megállapodást az Európai Bizottsággal. „Ez egy elég magas léc, amit meg kellene ugrani, de nem lehetetlen. A kockázatok azonban egyelőre egyértelműen felfelé mutatnak” – tette hozzá Kiss Péter."
jelenleg huf - ba 8 % plusz minusz valamennyiért nem hajlandók belevenni . 10 % körüli hozamért tudnak usd - t, chf - t , eur- t dobni , ill nem konvertálnak minden eszközt egyből devizába . bankközi kamatlábat kénytelen az mnb követni
Továbbra sem a monetáris, hanem a gazdaságpolitika miatt van ott a HUF, ahol van, szóval szerintem kár addig az egekbe emelni a kamatot a jegybanknak amíg a kormány folyamatosan ellene dolgozik.
huf kamattal együtt tart ott ahol , éppen . nem emelnek ,4 óráson benne van egy újabb kör északnak . nagyon csúnya havi záró jöhet . igazad van a kamatemelés nem tudta a forintot erősíteni , ugyanakkor a likviditás árát ,mégis elkéri a piac ,ezzel együtt sem tudott nyáron tartósan 400 alatt maradni
gyulyás rogán lázár palkovics és a többi pereputty. meg a mögöttes oligarchák. de nincs olyan szerencsém, hogy az egész életem ne kísérjék végig ezek a retkek.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)