Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Ha valaki most beleáll forintot zsákolni, ha hamarabb jön a válasz brüsszelből, ami szinte biztosra vehető, hogy negatív lesz, akkor igen érdekes helyzetbe lehet kerülni azért a párforintos napizásért cserébe.. Nagyon résen kell lenni annak aki ilyenre szánja magát.. 380 akkor lesz, ha Viktória Brüsszelben letérdel az EU előtt, azt elmond 200 miatyánkot meg beszolgáltatja amit eddig lenyultak, önként és dalolva belép az ügyészségbe, azt valami csoda történik és megkapjuk a pénzeket esetleg.. De ők inkább az ereszcsatornán szoktak lelépni mintsem hogy ilyet csináljanak..
Hát a jelenlegi árfolyamot elnézve ha a jegybank holnap ellövi a municóját akkor kiváncsi leszek 22. -én mivel fognak lőni.. Az a többlet gáz amiről Szijjártó bácsi beszél, az meg ugye nagyon nem mindegy milyen áron jön majd.. Nameg mintha le akarnák zárni az északi áramlat gázvezetéket "párnapra" mostanában.. Illerve jóesetben az eu nem küld esetleg hamarabb választ.. És egyébként a lengyel példát nézve kb. semmi esélye nincs nálunk a pénzeknek.. Ha nekik ilyen huzavona van nekünk nem kellesz erőlködni sem a semmiért..
Amíg Gyurcsány Ferenc idején 260 Ft-ot kaptak a polgárok egy euróért, addig ma már 410 Ft-ot. Tehát az embereknek egyre több pénze van. Mondaná N. Balázs, okleveles propagandista szócső...
Vasárnapi sajtóértesülések szerint négy európai
bírószervezet panaszt nyújtott be az Európai Bírósághoz amiatt, hogy a
bizottság jóváhagyta a lengyel helyreállítási tervet. A panasz szerint a
mérföldkövek a jogállamisági tekintetben nem elegendőek, és nem biztosítják a
bírósági rendszer védelmét. Ezekután nálunk hogy lesz pénz?:D
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)