Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Korábban mikor a 380as szintet törte volna lefelé, folyamatosan jöttek a forintgyengítő nyilatkozatok. Szerintem ők se akarják azt a szintet. De már abban sem vagyok biztos hogy egyáltalán 400 alá akarják vinni. Én úgy vettem észre 400-410 között megfelel nekik. Meglátjuk!
380 már nem reális sajnos. Elfelejted hogy azóta volt egy negatív kilátás is. El nem tudom képzelni hogy lenne annyi. Mrgegezést nyugodtan el lehet felejteni, de szerintem már azzal sem lenne annyi. Ha megegyeznének most tavasz előtt nincs belőle pénz. Addig mi lesz?
Nálam is ez van, kezem a gombon. De megvárom most már a holnap 3at, aztán akkor lehet hogy gyorsan kell reagálni
Törölt felhasználó2022. 08. 29. 19:30
Inkább az a kérdés, hogy ez a 408 körüli jó beszálló vagy holnap lesz ez jobb is. Ez csak utólag fog kiderülni számomra, még feldobok pár érmét. Egyelőre azon vagyok, hogy itt is venni kell.
Whatever. Az oroszok altal megalmodott Blitzkrieg tart kozel 7 honapja. Mit varsz, de őszintén? Ha az eu cumizik a nyersanyagok miatt, akkor majd mi pont megusszuk? Mert nalunk a rekord afaval majd tobb marad a zsebekben? Kevesebbet kell fizetni a dragulo gazert? Komolyan, miben vagytok ti? 🙂 Küld mar el lecci, hogy mikor kaptuk 1/5 aron a gázt, nagyon szivesen elolvasom.
Mert életszerű, hogy holnap vege a haborunak? Februarban 350,azota a csucs 416 kornyeke. Szamold bele az inflat, meg a nyersanyagok emelkedeset, es maris kijon a matek. Vagy nezd meg az elmult 2 ev chartjat esetleg.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)