Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Bejelentik hogy a csúnya Brüsszel megkapta időben a "mesekönyvet" és hogy micsoda fontos lépés volt megvenni a Vodafont a függetlenség zálogját :) Esetleg egy kis "nem hagyjuk" "megvédjük..." duma. No én most jártak Moszkvában titokban........
Semmit nem jelentenek meg, magyarázkodnak, hogy mit miért tesznek. Verbális intervenció, mert megint 410 az árfolyam. Ők mindent megtesznek az EU-s pénzekért stb. Erre lehet számítani. Érdemes lehet kivárni aki mostanában tervez váltani forintot juróra, mert a bullshitelés picit helyre szokta rázni az árfolyamot.
660 Ft volt az OMV kuton a 95-os. Elfelejtettem vinni a forgalmimat es hat teljeset fizettem, szerencsere csak ratankoltam a biztonsag kedveert. Ausztriaban 1.60 eur korul van a nafta. 640-660 Ft ugyanugy. El lesz engedve a sapi, 660-at ki tud fizetni a magyar is.
Na mit fognak bejelenteni ? Megint törölnek valami ársapkát hogy meg tudják venni a vodafonet ? Menjünk tankolni ? Vagy rezsiriogatás 2.0 ? Az üzemanyag sapka eltörlés többlet állami bevételt hozna mert több áfa és jövedéki adó jönne be.
Igen a fogyasztás alapvetően ár kérdés. Csak nehéz lesz a néppel megetetni hogy eddig "megvédték őket" most pedig hirtelen a pénzüktől védik meg őket. Mert hát a magyar átlagbér az átlagos rezsiszámlát sem fogja fedezni lassan, épp ezért is kellett volna mikor még volt azt a temérdek EU pénz értelmesen elkölteni. - mert ugye nincs olyan jóvilág ami örökké tartana.......
Arra azért nagyon kíváncsi lennék, hogy mi lelte a mindenható Viktóriamédiát, hogy nem kürtölték tele ezzel meg a levél tartalmával az összeset előre.. Mint ahogy szokták.. Meg még a levélküldéssel se.. Mint ha nem is történt volna semmi úgy kéne gondoljuk? Hogy vajon mire ez a nagy titkolózás... Rájöttek, hogy az emberek nem hülyék, egyszerübb lesz úgy hazudni Brüsszelezni, hogy miért nem kapunk semmit, hogy nem tudjuk az előzményeket? Biztosan "nagyon jó" esélye van a megállapodásnak ha ennyire nyilvános minden.. Ezek még a választ is elhazudják majd lehet ahogy kinéz most ez az egész..
akkor lesz akkora földbeállás, mint még sosem volt! most jön az elmúlt 1000év legrosszabb 10 éve! fo$ 408.725 +4.845
+1.20% szépen csúszik lefelé ez a híg széklet pln 4.7626 +0.0206 +0.43% zlotyihoz képest ma 2,79szeres a gyengülésünk czk 24.6640 +0.0640 +0.26% cseh koronához képest ma 4,61 szeres a gyengülésünk
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)