Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
"Nagy Márton állítólag jó bizniszt kötött Moszkvában" Mi lehet?? Gáz vétel a piaci ár duplájáért, és ezt fedezni extraprofitadót vetni ki minden veszteséges cégre?
"Nagy Márton állítólag jó bizniszt kötött Moszkvában"
Annak idején Gyurcsány is azt hitte, hogy ő a legélesebb kés a fiókban, amikor Putyinnal tárgyal, majd e lelkendezését az FSZB lehallgatta. Viktor is és Szijjártó is azt hiszi, hogy ők a nagy kártyakeverők. A fánkfejű sem hinném, hogy nagy kivétel lenne. :)
Nagyon hülye időbe eldobtam 400+-os dodot. Kb. 405-nél még vissza akartam venni, de elengedtem. Ez a kereszt miatt USD-nál még neccesebb szint. Sok most szerintem a bizonytalansági tényező, rövid idő távon: csütörtök betéti, péntek FED, MNB kedd (arra jó, h pár óráig lejjebb rántsa...), Nagy Márton állítólag jó bizniszt kötött Moszkvában, az EU-s témáról is Brüsszel hamarosan szivárogtathat. Ezek ide is meg oda is dobhatnak 10-15 Ft-ot.
Roppant egyszeru a valasz: Az USDHUF szarmaztatott deviza, ami az EURUSD es az EURHUF keresztbol jon ki, semmi ordongosseg, csak szabalyszeru mozgas. Elnezest a kibickedesert!
Szia! Te sem lehetsz egy mai darab ha még az "Ivenhoe"-t is láttad. Én inkább azon gondolkodtam, hogy mikor volt ilyen, hogy az USD-t magasabb árfolyamon jegyzik mint az EUR-t. Ez azért érdekes számomra, mivel tudomásom szerint a kereskedelmünk 80% EUR-ban zajlik. Tehát egyszerűen nem értem , hogy ennek mi a magyarázata! Békesség!
12 cikkcím a teljesség igénye nélkül, amiket hiányolok: Ismét hatalmasat erősödött a FO$rint csak ma majd 2 EGYSÉGET ERŐSÖDÖTT népNEMZETHHY vhaluthánkh!!! sákreválánojti!! ( 414,335 ről!!! igaz ezt megelőzte 1 napon belüli majd 6 egységes gyengülés, de ezt nem mondjuk, mert sz@rul hangozna!!) A régiós valuták is gyengültek a mai napon! (mértékről ne beszéljünk nekik, hisz a birkák úgy sem értenék) FO$ 412.670 +3.780 +0.92% pln 4.7674 +0.0095 +0.20% rsd 117.370 +0.080 +0.07% ron 4.8838 +0.0067 +0.14% czk 24.6550 +0.0230 +0.09% bgn 1.9556 +0.0007 +0.04%
feszült ,cinikus kommunikáció ,teljesen mit mondanak eur huf-t piac jelenleg oda teszi ahova akarja , egyébként államalapítás ünnepén hol lubickol a vezér?
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)