1200 forintot simán megér...persze még nem látja senki, de 5 év múlva ha hozza a 160 forint osztalékot akkor, simán lehet 2500 az árfolyam...alapkamat mondjuk 4% lesz...szóval hosszú távon tényleg csak annyi a rizikó, hogy Kulcsár "Úr" mennyit fog még bűvészkedni a részvénnyel pár millió forint nyerőért...szóval inkább azért nem veszik mert hitelt vesztett ember lett...szvsz...de majd ez is elmúlik, mint a MOLban az alapítvány mutyi
Én a részvénnyel masszív bukóban ülök. Ezzel együtt véleményem szerint két dolgon múlik, hogy tud -e jó befektetés lenni jelenleg a Kulcs. Az első, hogy stabil tud-e maradni, illetve tudja-e növelni a vevői körét. A másik, hogy tudja-e, illetve akarja-e emellett az inflációt érvényesíteni az áraiban, vagyis tud-e majd árát emelni. Ha ezek hozhatóak akkor minden rendben van. Ha ebből valami sérül, akkor sajnálatosan tényleg jobban járhatunk egy állampapírral.
2009-ben 1000 ft-ért vezették be, 13 évvel később 1200 ft-ot adnak érte.Kevés olyan részvényes lehet, aki az osztalék mellett áfolyamnyereségen is "ülne".Az Állampapírok a következő 1-2 évben is fognak legalább ennyit,de inkább többet hozni,amiből sokkal könnyebb is kiszállni,mint ebből a részvényből. Hosszú ideje nincs benne vételi erő, a vételi oldalon alig jön össze az 5-ös könyv,egyelőre nem látható miért fordulna a csökkenő trend. Az érem másik oldala,hogy stabil,nyereséges cég,gazdasági visszaesésnél is fizetett osztalékot. Érdemi hozamkörnyezet csökkenés esetén az árfolyam is vonzó lesz. A kérdés,hogy ez mikor jöhet el?!
Venni már nem merek, még tartom pár százezer bukóval, de félek úgy járok, mint az OTT1 esetében és milliós lesz a kár. Pedig eddig belevettem az esésbe, de most már elillant a bizalom.
KULCSSOFT részvény
el indítottam, mert nem volt. használjátok. szívesen.