Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Frissítés: egy piacról érkező találgatás szerint a forint erősödéséhez hozzájárulhatott, hogy a kamatemelési várakozások erősödtek. Forrásunk szerint erre utalhat, hogy a kötvényhozamok emelkedtek. A Reuters adatbázisa szerint tegnap délutánhoz képest mintegy 12-17 bázispontos hozamugrás következett be ma délelőtt fél 11-ig a 3, 5 és 10 éves forintalapú magyar államkötvényeknél a tegnapi másodpiaci referenciahozamokhoz képest, azaz kötvényeladások zajlottak.
Igazad van, a korrekt megfogalmazás "jelentős forinterősödés jöhet utána".
Senki sem tudja, mi lesz, így én sem. Viszont mindenki valamilyen - remélhetőleg objektív - módszer alapján írja itt le a véleményét, így én is. Akkor viszont fogadjuk már el, hogy én a 20 éves grafikon alapján így látom - akkor is, ha nem értünk vele egyet.
Ez utóbbi bekezdés nem konkrétan Neked szólt, a topic margójára írtam.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)