Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Ami a Kárpát-medencében van az nem nemzet. Nincsenek közös értékeink, gyűlölködés van, rosszindulat, dögöljön meg a másik is, káröröm és gonoszkodás. Ez csak egy sima nép(ség).
Nyilvan. Csak kerdes,kinek lesz majd turelme kivarni,es ki lesz az,aki egyaltalan ki akarja varni. Mert sejtesem szerint 26ban,ha megint behuzzak,akkor azert egy szemmel talan meg jol lathato embertomeg elmehet innen.
“ Semmi vitába nem megyek bele.” Ez így szép gondolat. Mennyivel kellemesebb is volt az egyiptomi fáraónak ha zokszó nélkul pakolták a piramisát mintha morgás lett volna. Aztán ha nincs morgás nincs szervezkedés sem a leváltására. Csak arra kell figyelni sose legyen üres idejük és túl tele hasuk. Még elkezdenek ötletelni. Minden hasonlóság valós személyekkel csak a képzelet műve.
Azt azert tegyuk hozza,hogy ezt a helyzetet a megalkuvo,gyulolkodesre hajlamos magyar nep sajat maganak hozta ossze. Az,hogy ketharmaddal a sajat nyakara huzta ezt a diktatort,az tudhato volt,hogy kovetkezmenyekkel fog jarni. Ezt a szart most a magyar nepnek kell visszalapatolni a loba. Ha erre sincs ero,akkor a karma dolgozni fog tovabb,es csak rosszabb lesz. Ez ilyen egyszeru. Bar ugy erzem,h itt mar bekes uton fullos megoldasok nem lesznek,lehet ,h Magyar behuzza,de iranyitani az orszagot nem o fogja tenylegesen,hanem az orbani hatterhatalom,marmint akkor,ha nem lesz elszamoltatas. Az meg ilyen hatalmi agakkal biztosan nem lesz.
Túl sok likviditást sem gondolok, hpgy vonzaná az árat se alattunk se felettünk.Megfelelö OTE ès marginal belèpve szaladhatna lefele. Semmi mást nem kérek óráson zárjon a szinten, ott meg tölem visszavehetik vagy mehetünk lentebb ha éppen más is úgy gondolná ott.
Nagyon bízok benne hogy van eszük (nincs) amit most még ellehet követni, TA alapon meg az ö szintjükön újjgyakorlat. Tesztelje vissza a ~406os ellenállást, irreális várakozásaim nincsennek, dejelentös amiböl a körülmények tudatában végre zárni akarok forint kitettséget.
Nálunk is tabu a családban és a barátaim között is. Semmi vitába nem megyek bele. Igazsággal nem tudom etetni a kölkeimet eltartani a családot. Szarok mindenre. Csak az én és a családom túlélése számít.
Nálunk baráti körben abszolút tabu lett a politika. Ami azt jelenti, hogy merevek a frontvonalak, nagy az ellentét a két oldal között, mindenki sündisznó üzemmódba kapcsol, ha a téma előjön. Mivel összeveszni nem akarsz, ejted a témát. Itt csak az lehet, hogy az egyén vmiért mégis besokall, és magába száll (egyénfüggő, de lehet a sz@r MÁV, a hétmérföldes várólista vs magán eü csillagászati áron, bármi).
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)