Őszintén szólva nem egyszerű a képlet hogy MIVÉ változik át a lejáró PMÁP kamat, és vele együtt, de utána a PMÁP névérték (-1% költség)
Valamikor írtam fél éve, hogy azt nem merik megcsinálni, hogy ne lehessen 1%-ért visszaváltani az Államkötvényt, hanem azon dolgoznak hogy ne legyen kecsegtető eszköz amibe érdemes az államkötvényt átkonvertálni.
Első körben mindenki euróra gondolt, de az ugyebár már 415.
Mai történet: rokonom kollégája az Ázsia Centerben vett 45 eurót 19845 Ft-ért.
Visszaszámolta: 441 Ft per EURÓ.
Igen, az illetéket már nem hirdetik a váltók.
Szóval maradjunk annyiban hogy Mari néninek megnehezítették a valutába menekülést.
Nekem van alternatív forrásom, magán arab személy között icikepicike tételben minden mentesen, de még nekem sem volt kedvem eurót venni.
Inkább aranyérmékre vadásztam a Vaterán, Jófogáson.
Ezzel csak az a baj, hogy RÉTEG ötlet, nekem bejött, de 1000 milliárdos nagyságrendben csak vicc az a pár tízmillió.
Száz szónak is egy a vége, a Tömegeknek nem marad más, mint egy másik álompapír legyen az 5%.
Nincs hova menekülni az állam elől nagy pénzzel.
Kicsit hosszúra sikerült, nekem is az volt a nap a sok szemét ember miatt, de ez majd a bíróságra tartozik... akrom mondani arab és cigány cimbikre.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)