Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Amúgy volt egy-két dolog amit nem értettem a Zsiday dolgozatban! Mi az, hogy egyensúlyban vagyunk? Itt biztos a fizetési mérlegre gondolt,de ugye a költségvetés meg sehol. A másik meg a reálkamat. Hát az is csak akkor van,ha elfogadjuk a ksh számait. De hát azt se fogadja el senki,még az ő kollégiái is értetlenül állnak a metodika előtt.
Amúgy kíváncsi vagyok mikor fognak emelni!? Szerintem csak valami qrva gyenge árfolyam mellett. Nem azért manipulálta le a marci,a ner bankok segítségével a hozamokat, hogy egy kis megingásnál máris emeljenek. Úgy lehetnek most,hogy hagyjad Gyuri,ne bántsd a kamatot,majd megnyugszanak, a főni is megmondta, hogy jövőre pazar évünk lesz!
Lassan jönnek a törökök tanulni, hogyan is kell ezt csinálni ;) De jó lett nekünk, hogy Trump nyert! Egyből sokkal jobb 392 helyett már 420 1 euró no nézzük az 5 óra utáni időben ma alávernek-e egy nagyot a csüngőhasú devizának? usdeur húzza chfhuf sem érezte komfortosan magát 446 alatt! 446.589 +1.815 +0.41% https://imgur.com/a/HnGh2zP
Az új céláram 406. Ha benéz alá, akkor minden forintos kitettségemet megszüntetem. 1-2 hete még 400 volt ez. Csak nehogy jövő héten a 415-re mondjam ugyanezt. :D
A török lírával szemben is gyengül az árfolyam: már 1,4 százalékot veszített a magyar deviza, a kurzus most 11,4 közelében jár.----ez mar nem török út,ez mar magyar.🤷
Ha még egy kicsit makacskodik a marci a kamatok leszorításáva,akkor lassan mindennap ath-át kell este felírnom az eurhufra. Már vettem is egy kockás füzetet,meg egy grafit ceruzát. Asszonnyal most rágatom le a hegyét, hogy fogjon. Tollat,faragót nem veszünk,az pocsékolás.
Magyarország Magyar azt tervezi, hogy véget vet a gazdasági válságának: legyőzi Orbánt a következő választáson, hazahozza a befagyasztott uniós pénzeket, és az euró bevezetése felé tereli az országot. Magyar a lapnak azt mondta, ha megválasztják, Donald Tusk lengyel miniszterelnök példájára gyorsan visszaszerezné a felfüggesztett forrásokat, ez lenne az egyik első lépésük, és engedélyezné az uniós ügyészségnek, hogy korrupciós vizsgálatot indítsanak a magyar kormány ellen
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)