Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Nálunk az a baj, hogy a szomszédaink szomszédjában van egy Marci. Persze nem minden ezen múlik, de mintegy zanzásított lenyomata, látlelete a rendszernek.
:) Ráfeszültek a népek erre a financiális izére, kuldetésem kicsit lazítani a kedélyket. Sajnos mérhetetlenul csekély sikerrel, valahogy a népek túl kmolyan veszik ezeket a kilátások nevű dolgokat. Akasztőfahumor, skacok, magyarok vagyunk, nem is tudunk igazán röhögni ha nem a szakadék szélén billegünk ;)
Ma sem megyünk a dollárral, csak , ha gyengítheti a csüngőhasú devizát a zöldhasú!! Ha csak ma a zöldhasúval ment volna a csüngőhasú deviza, most 409,1 lenne 1 juró. De ugye 410 alatt ajándék. A FO$rintnak, az is korrekció, ha nem zuhan! Helló 411,695 FO$rint, ma is mAgAsAn a legsz@rabb! A FO$rint hátszélben is lemarad a mezőnytől. usdeur 0.9507 -0.0027 -0.28% FO$ 411.549 +1.219 +0.30% zlotyi 4.3083 +0.0072 +0.17% korona 25.2828 +0.0088 +0.03% román lej 4.9769 +0.0001 +0.00% https://imgur.com/a/57RuZQN
Egyrészt humor, másrészt meg jó észrevenni a piaci folyamatokat nem? :D Mi ezen a negatív, csak annyi a kérdés az állítás igaz vagy hamis, vagy csak részben igaz. Kéretik nem érzelmeket belevinni! (Tréfa újra, szóljatok ha sok belőlem :) )
Ne légy már ilyen negatív. Mi itt elmondjuk, hogy diverzifikalni, elmondjuk, hogy deviza, elmondjuk külföldi bankszamla. Én a környezetemben is elmondom. Van aki megfogadja van aki nem. Engem nem nagyon érdekel, hogy mit csinalnak. Politikus lop, csal, hazudik és van ahol embert is öl. Mindegy, hogy jobb , vagy baloldali. Mindegy, hogy Magyarország, vagy bárhol máshol a világon. A hatalom csúcsára nem vezet olyan út, amin becsületesen végig lehet menni. Sehol a világon. Az átlag ember néha fellazad, de többnyire birka. Ennyi. Nem kell ezt tulragozni. Pénzt kell csinálni, meg elmondani a véleményed, és segíteni ha van rá lehetőséged. Magyarország közepesen bajban van egy elhibazott gazdasagpolitika miatt. Ha a világban kockázat kerülés jön, akkor valószínűleg ez a baj meg súlyosabb lesz. Ha nekünk Mohács kell lehet, hogy megadjak. Ennyi.
Csinált H1-en egy újabb HL 1.047x környék. Azonnali bull értelmezés fontos szintje. PA ellenállásról visszapattant. A csati fontos. Momentum kezd alakulni.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)