Jogos amit írsz. En is így érzem. Akkor egy kicsit átértékelődik a dolog bennem amikor szegény országból jövök haza. Akkor az kicsit megnyugvás. De a célnak nem ennek kellene lennie, és kinyilatkoztatva nem is ez volt a mindenkori politika által. Ha jobban csinálták volna, akkor szerintem Ausztriát utol tudtuk volna érni. De hát a mohóság, a magánvagyon szaporulata és a görcsös hatalomhoz ragaszkodás sajnos mindent felülírt.
Az elmúlt 14 év legnagyobb bűne az, hogy mindenidők legnagyobb bikapiacából es pénzbőségéből gazdaságilag es pénzügyileg ennyit sikerült elérni. Mentalitásban beragadtunk a Mikszáth-féle urambátyàm korszakban, amit csak megfűszereztek az elmúlt 100 év totális diktatúrái szerintem.
Az elmúlt 14 év legnagyobb bűne az, hogy mindenidők legnagyobb bikapiacából es pénzbőségéből gazdaságilag es pénzügyileg ennyit sikerült elérni. Mentalitásban beragadtunk a Mikszáth-féle urambátyàm korszakban, amit csak megfűszereztek az elmúlt 100 év totális diktatúrái szerintem.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)