Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Ezt azert csak a propagandistak probaltak tagadni. En 5 eves tavlatban gondoltam erre,2022ben,tehat van meg 3 ev,de be fog jonni. Ket dolog lesz nyero itthon,az ingatlan es a deviza. Akarcsak Torokorszagban. A forint semmikepp.
Jó, most azért mert zsidaytól kezdve mindenki megmondta hogy ez lesz a következmény, azért ki számíthatott erre? Oké hogy mindenki, de rajtuk kívül ki? Naugye.
Barátunk írja a szövegeket a tényeknek is! Egy vacsoraasztalon qrás a barátokkal, barátnőkkel beborozva, bemindenezve! Most: dugó és kiránduló tömegek a hóban! De ezek ellenére is a gyermekszületésszám negatív rekordokat döntöget! Lehet a sok ereszes férfi a saját neművel végzi a tevékenységet. Vajon tudják, hogy úgy nem fog gyermek születni? Ugyanott tanulják a biológiát, mint a gazdasági ismereteket??? https://imgur.com/a/GJsv2YY
H4-en amíg a momentum bull értelmezésű, és a mozgok és a supertrend is bullish, addig nem aggódok még rövid távon sem. De amúgy sem szoktam különösen izgulni trédeken. Pláne nem azon, ami makroszintű tréd nálam (értds: tőkeáttét nélkül, nagyobb időtáv).
Nem, de azért olyat még nem pipáltam, hogy egy gazdasági fórumon valaki 5-ig ne tudjon elszámolni :) Ez nálam kb. all time low szint. Amúgy szerencsére az ilyenek általában elkerülnek a neten és az életben is :D Ilyenkor egy kicsit elgondolkodok ezen, aztán rájövök, hogy érdemesebb továbblépni :)
Te új gyerek vagy itt a neten? Tudhatnád hogy mindenki férfi, senki nem ért semmihez, nőt még a biológia albumban se, valamint a “hülye vagy” az olyan mint a piros hetes :D
A mai nap margójára,de ugyanez a gondolatmenet, a szomszédos kenyérbótból: "A fos euróm egyre kevesebb dollárt ér: szemét EU, szar EKB!" A fideszes Galilei nem azt mondta volna, hogy mégis mozog a föld, hanem hogy mégis lapos a föld!
BTC-ben elég ironikus lenne, ha ~400 dollár híján 100k alatt fordulna :) Nem látok fordulóra utaló jelet (de lehet, hogy vak vagyok). Az FF-ben meg is kaptam, hogy "Látom nem értesz a charthoz" :) Azt hiszem el is gondolkoznom az elmúlt 12 éven inkább....
Szerintem abból a prekoncepcióból indulsz ki hogy céljuk aznország és az emberek gyarapodása. Ha ezt elengeded máris érthetőbb lesz a mit miért :D Na reggelre szakad a 100 a btcnél? Nagy lendületet vett :D
Olyan érzésem van mintha a pelenkás panaszkodna az éjjeliőrre amikor minden figyelmeztetés ellenére 27.szer is belemászott a melyvízbe, de ez alkalommal nem mentette ki mert mással (mondjuk a válásával) van elfoglalva. Ő mindent jól csinált, legfeljebb nem tud úszni, de azért vannak mások hogy megmentsenek a saját hülyeségünktől, nem?
"Korábban mindenki arra számított, hogy a magyar gazdaság jobban fog növekedni, de mindenki tévedett, mert nem számítottak arra, hogy a német gazdaság ilyen ramaty állapotban van. Szerinte Németország teljesen szétesett, a német gazdaság maga alá teperte a magyart.
Nem gondolja, hogy a magyar gazdaság valamit rosszul csinálna, türelmesnek kell lenni. A németek azt nem csinálják jól, hogy nem költenek. A franciák jól csinálják, mert költenek. Szerinte nem kell Nobel-díjasnak lenni ahhoz, hogy egy országot működtessenek."
Magyart "Mekk Mester Petyának hívja, mert nem ért semmihez."
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)