Topiknyitó: Törölt felhasználó 2014. 02. 20. 15:09

EUR/HUF  

Sziasztok!

Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.

Szóval EUR/HUF.

308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.

Real:313 (ma volt 314,7 is)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
FR73 szombat, 11:19
Előzmény: #82671  x2029J
Probléma akkor alakulhat ki, ha a fiat pénzrendszerben a normál hitelezés fedezetének nagy mértékben elfogadják ezeket a coinokat.
Onnantól subprime buli pepitában újrajátszva lesz.
Addig csak sima ponzi játék global méretben
x2029J szombat, 11:08
Előzmény: #82673  Bandita

Ez durva!
Az a csúcs amikor már háziasszonyok is beteszik a pénzüket a Ponzi termékbe.
Ha még hitelt is felvesznek miatta az már a csúcs hegye. :)
Biztosan hiányozni a fejekből az a több ezere milliárd dollár amikor elég.
Jöhet a spórolás a liszten! "Mégsem vagyunk gazdagok Apu!" :D
slash szombat, 10:26
Előzmény: #82669  N0MAD
Nekem Fire (FR73) aztat írta a múltkor hogy 420ig jók vagyunk a legszarabb PMAP-al is. 
A bajom az hogy be akarok rakni és a 420 egy hét múlva meglesz :-) 
slash szombat, 10:24
baszki.. de tényleg. még mindig szállnak be mert olvasom itt-ott. Öngerjesztő folyamat. De az utolsó körben csatlakozók akik 90e dollár felett szállnak be és egy év múlva 30e lesz ők sokat buknak.. 
Bandita szombat, 10:24
Előzmény: #82666  Moka_Brikka
Látom nem értesz a charthoz
N0MAD szombat, 09:52
Előzmény: #82672  speter74
Biztos átlépted a “rohadt burzsuj, lehüzzuk, megérdemli” határertéket :D
Kicsit még húzzál bele és jön a pirosszőnyeg, hostess, kávét parancsol?, mit tehetünk önért hogy továbbra is elégedett ügyfelünk maradjon? kategória a kedvezményekkel ;)
N0MAD szombat, 09:48
Előzmény: #82670  Fsociety
El akartam sütni a poént hogy megfordítanam: kit érdekel a forint árfolyama? 
De csak így halvaszületett gondolatként itthagyom mert még komolyan veszik és szociálisan érzéketlen leszek. Akkor már inkább sötét maradok, köszi, kihagyom :)
Bandita szombat, 09:47
De vannak azok a cégek, amik semmi mást nem csinálnak csak hitelből veszik a btc-t és az értékelésük előreszaladt mostani árfolyamhoz képest is.
Annyira nem vagyok benne, de pl:
https://finance.yahoo.com/news/microstrategy-breaks-top-100-u-094206223.html
Ez nem a háziasszony kategória.
speter74 szombat, 09:46
Előzmény: #82659  bronz
Szomorúan jegyzem meg,hogy januártól felemelik a bankolási kôltségeimet.
Az eddigi 3.30 eur helyett 3.40 lesz az ING számlaköltségem.
Nyugatlunk hanyatt.
x2029J szombat, 09:35
Előzmény: #82662  slash

Ha utolsó körben beszáll még 2 milliárd ember fejenként 1000 dollárral, abból pont ki lehet fizetni a most Bitcoinnal rendelkezők teljes BTC vagyonát (2000 mrd $) mai árfolyamon (100k$). 
Aztán ha nem lesz újabb 2 milliárd új beszálló legalább 1000 dollárral akik ezt a kört kifizetik, akkor sajnos csökkenni fog az árfolyam egészen közel nulláig. Az utolsó körben csatlakozók átlagosan buknak pár ezer dollárt, nem a világ. Ezek már főleg háziasszonyok. 
Minden piramisjátéknak ez a vége, hogy elfogynak az új belépők/összegek.
Mivel ez egy nagyon precíz Ponzi-séma, ahol már shortolni is lehet, ezért a profik az árfolyam összeesésen is nyerni fognak a háziasszonyok kárára.
Kriptótőzsde vagyon felett őrzőkről már nem is szólok, azok eddig is lapátolták ki a dollárhegyeket. :D
Fsociety
Fsociety szombat, 09:32
Előzmény: #82669  N0MAD
Vegulis nincs osszefugges...kb olyan,mint azt mondani egy Huf forumon,hogy kit erdekel a dollar,euro. Melyseges mely a godor...
N0MAD szombat, 09:26
Szomszédban szintet lépett a bohózat, a forintárfolyam állampapírfórumba rángatása ellen tiltást követelő házmester a forintárfolyam pmap érintettségét taglalja. Úgy latszik a pozitív jövőkép mehet, csak a 400+ emlegetése törlendő.
Mert a döntéshozók is olvassák a bölcseleteit, innen a küldetéstudat.
Szerintem ez alapjan egy profi már sejtené a kórképet :D
N0MAD szombat, 09:09
Előzmény: #82667  N0MAD
Megapolják = megsápolják
N0MAD szombat, 09:05
Szétvált a dolog, nem? európa rugdos ki, kina kérdőjel, amcsik meg füjódnak.
Aztán kérdés mit teszel ezzel a meglátással. 
Ingatlanba teszed  mert nem bízol az egyebekben vagy éppen nem abba hogy mobil maradj ha gáz van? (Nemakarok sugallni semmit, nem tudom a választ,  sak véleményem van) nullás megtakarításba kifeszítve mindenesetre nem lennék optimista. Aztán meglatjuk.
Azzal együtt higy épp vidámkodok a btc-m szép emelkedésén (nem tül nagy vagyonaránnyal persze) sajnos nem tudom osztani mások optimizmusát mint megmentő  megoldás. Talán azt kimondhatjuk hogy a hajtóereje a benne levő hit (abban az értelemben például hogy nincs mögötte adórendszer és rendőrség amelyik a fedezetét behajtja és hadsereg amely ezt védi , a kormányok bármikor ellehetetleníthetik ha nem lesz átjarás a bankrendszerrel vagy ezt fájóan megápoljak) és válságok mitől is alakulnak ki? Igen a hit és bizalom csappanásától, a pénz nem tűnik el csak nem mozog. Szóval nem lennék biztos a stabilitásában.
Aztán persze tévedhetek, az arany és a gyémánt értékét se a használati értéke adja csak a divat, ha nem hordanák többé az emberek ékszerként lehet leáldozna neki. De az már történelem elötti diivat, lehet kitart még :)
Aztán dotcomlufit is kimozogta az ember meg a gazdaság, meg a többit is. Hátha nem háború lesz a megfejtés bár elég megszokott figyelemelterelésre. 
Moka_Brikka szombat, 08:54
Előzmény: #82665  slash
Én még kivárok. Nem érte el azt a szintet ahol csökkenteni tervezek. Altcoin szezon talán csak most indul be. 
Mivel én egyes dolgokba látok jövőt, azokat nem fogom teljesen eladni. 
De persze mindenki a maga szerencséjének kovácsa. A lényeg szerintem, hogy legyen terv, és mindig kell legyen profit taking. Különben jönnek majd a 80-90%-os számlaégetések a teljes tőkére. 
slash szombat, 08:48
Előzmény: #82664  Moka_Brikka
Egyetértek veletek. Én már most ki venném ha lenne. Ez sokkal durvább lesz mint 2009ben 
Moka_Brikka szombat, 08:04
Nekem dotcom 2.0 az érzetem, úgyhogy most jön az igazi mánia és erezd el a hajam. Extreme lufi fog fújódni. Túl sok indikátor mutat meg további teret felfele…retail meg igazából sehol nincs jelen olyan mertekben, mintahogy a megelőző ciklusokban a tetőnél lenni szokott. Egyelőre a smart money fújja az egészet. Majd a pukkadásig a retail fogja fújni. 
En legalábbis ezt gondolom. 
bronz szombat, 07:59
Nekem van. Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz belőle, kívülről nézem. 
slash szombat, 07:57
Előzmény: #82661  Moka_Brikka
Nektek nincs Lehman Brothers 2008as érzésetek erre a kriptó őrületre? Itt pénz tömegek fognak semmivé válni hamarosan. A semmire épített őrület. A való világban az iparban kirúgások válság stb. Nemtudom.. 
Moka_Brikka szombat, 07:23

Topik gazda

Karterab
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek