Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
EURUSD szerint amíg 1.052 alatt marad, addig bearish az outlook nekem. Árfolyam diagonál célzónába ért, de fibo szintek még lejjebb vannak. Klasszik impulzus lehetőségét szerintem továbbra is érdemes szem előtt tartani.
Az én tervem az, hogy 112K-122K között csökkenteni fogom a pozikat. 1/4 scale out. Ha minden jól megy ez november vége, december eleje környékén meglesz. Altokból is akarok egy kicsit vágni. Most talán lesz egy kis elő altseason. Azt nem döntöttem még el, hogy USDT-be menjen, vagy másba majd. Van egy kiszemeltem coinom, amiből össze akarok rakni egy node-ot, mert ha az lesz, amit várok, akkor ha mostanában nem lépek, akkor ebben a bikapiacban azt már nem fogom tudni megcsinálni. Aztán meglátjuk, hogy mit dob a piac.
Amúgy hag-ot schmitteltem, köszke, kína nem annyira a szivem csücske mostanság, pharma megfontolandó szerintem. Nem tudom már pontosan miket mondtál, az első az megtetszett. De én csak játszóssal, mindig mondom, meg józan paraszti. De sajt se muszáj, laktőzmentesen is jó lesz, köszke :)
Hagyján, van onnan még lefele. Valahogy csak teremnek az incel sorozatgyilkos közösségek meg a laposhold túloldalán gyíkember bázisokon terveket szövögető náci világuralmat tervezo zsidó szabadköművesek összesküvéseben hívők. Szerintem amit a mélypontnak látunk az csak a jéghegy csúcsa :D
Ez így nem ér! Az könnyű hogy mi nem lesz, azt mondd meg 385 illetve 350 mikor lesz. De azt percre mert beállítom automatára, nem a régi már a memőriám. Külónben is olyan ez a 350 mint colombo felesége, már ő se emlékszik mikor látta utoljára, de nem is biztos őszintén várja a pillanatot :D
Joga van, esélye nincs. :D Meg lehetősége, célja, és remenye, úgyhogy szavazzon ránk, legalabb tőlünk dicséretet és ajnározást kap. Továbbá megvédjuk a valóságtól, elég az a magánéletében, nem igaz? :D
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)