Topiknyitó: Törölt felhasználó 2014. 02. 20. 15:09

EUR/HUF  

Sziasztok!

Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.

Szóval EUR/HUF.

308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.

Real:313 (ma volt 314,7 is)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Moka_Brikka csütörtök, 20:35
Előzmény: #82535  N0MAD
En nem fogok ugrálni. Főleg mivel a célár feljebb van konzervatívan is. 
N0MAD csütörtök, 20:33
Előzmény: #82534  Moka_Brikka
Gondolod érdemes kiugrani visszavenni?
Számítok mozgásra de hogy mekkora….
Moka_Brikka csütörtök, 20:30
Előzmény: #82533  N0MAD
En meg mindig kivancsian varom mennyi tp fog zarni 100k-nal :)
N0MAD csütörtök, 20:17
Btcusd 99 megvan ha valaki….
N0MAD csütörtök, 19:56
Előzmény: #82530  Bandita
Ok, majd alkalomadtán érdekelne.
bronz csütörtök, 19:47
411,25 Ft 
Mi így "erősödünk".
Bandita csütörtök, 19:10
Előzmény: #82519  N0MAD
Nagyon nem értek egyet az első felével. 
De ezt csak így itthagyom most, mert sok idő lenne.
N0MAD csütörtök, 19:02
Előzmény: #82527  sh0rt0s_r0b0t_v0.42
Amúgy hag-ot schmitteltem, köszke, kína nem annyira a szivem csücske mostanság, pharma megfontolandó szerintem.
Nem tudom már pontosan miket mondtál, az első az megtetszett.
De én csak játszóssal, mindig mondom, meg józan paraszti. 
De sajt se muszáj, laktőzmentesen is jó lesz, köszke :)
N0MAD csütörtök, 18:58
Előzmény: #82525  speter74
Hagyján, van onnan még lefele.
Valahogy csak teremnek az incel sorozatgyilkos közösségek meg a laposhold túloldalán gyíkember bázisokon terveket szövögető náci világuralmat tervezo zsidó szabadköművesek összesküvéseben hívők. 
Szerintem amit a mélypontnak látunk az csak a jéghegy csúcsa :D
sh0rt0s_r0b0t_v0.42
sh0rt0s_r0b0t_v0.42 csütörtök, 18:55
Előzmény: #82521  N0MAD
adtam nehanyat az elmult honapban az ff topicban :)
N0MAD csütörtök, 18:52
Előzmény: #82523  speter74
Ez így nem ér!
Az könnyű hogy mi nem lesz, azt mondd meg 385 illetve 350 mikor lesz.
De azt percre mert beállítom automatára, nem a régi már a memőriám.
Külónben is olyan ez a 350 mint colombo felesége, már ő se emlékszik mikor látta utoljára, de nem is biztos őszintén várja a pillanatot :D
speter74 csütörtök, 18:51
Előzmény: #82510  Boby
RT,Izvestia…
speter74 csütörtök, 18:50
Előzmény: #82515  Bandita
Engedd el. Ne olvasd el. Felesleges
speter74 csütörtök, 18:48
Előzmény: #82522  N0MAD
Hát a héten se lesz meg a 420 szoval nem veszek fo$rintot.
N0MAD csütörtök, 18:46
Előzmény: #82520  speter74
Joga van, esélye nincs. :D
Meg lehetősége, célja, és remenye, úgyhogy szavazzon ránk, legalabb tőlünk dicséretet és ajnározást kap. Továbbá megvédjuk a valóságtól, elég az a magánéletében, nem igaz? :D
N0MAD csütörtök, 18:44
Előzmény: #82518  Fsociety
Sajtos tőzsdetippet, többszörözőset, gyorsat.
Bukta nem kell, köszi.
;)
speter74 csütörtök, 18:41
Előzmény: #82518  Fsociety
N0MAD csütörtök, 18:41
Előzmény: #82515  Bandita
Én ezt picit optimistábban látom.
Gyerekkoromban szűkebb volt az olló, anyagilag is, lehetőségben is, tudásban is.
Volt kettes meg ötös tanuló, az egyik semmit se tudott oroszul (igen még tanultam, na jó tanították, na jó azt mondták aki kussban van megkapja a kettest :D) a másik meg aztán elfelejtette. Osztálytalálkozót elnézve meg mindenki dolgozik , boldogult. 
Aztán most egy része funkcionális analfabéta a masik meg több nyelvet beszél tizenéves korában (jobb kiejtéssel mint a tanára mert élőben szedte fel), olyan dolgokkal fogalalkozik hogy rá kell keressek, és olyat akar tanulni hogy meg kell kérjem magyarázza már el mi az. Fiatalkoromban egy ismerősnek sorbonne-ról jött levele, megkérdeztem kezembefoghatom e. Most sok százalék termeszetesen külföldön tanul. A másikra meg ne bízd rá a szemeteskukádat.
Ugyanez anyagilag meg mindenben. 
Baj ez? Hát, lehetne jobb. Lehet ez valahol a természetes? Alighanem. 
Az aranyokon lehetne javítani, de ez olyan, hogy x százalék olyan mindenhol van aki soha nem dolgozott de nem is alkalmas. Gazdag és ehezős helyeken is. Lehet ez valami faji sajátosság, vagy a haranggörbe természetes eloszlása, nem tudom.
Nyilván nem jó ha az amúgy se túl okost faszságok bombázzák célzottan, és titkos igazságok fejtődnek meg elötte amivel egyből lekőrözi a tudósokat is, de ha erre van igénye….
Gyakorlati példa: dan brown és jézus titkos vérvonala. Sokmillió könyv rajongőtábor és továbbvitt elméletek.
Ha le lenne írva a bibliában a gyerekei neve, ki a francot érdekelne? Kb mint a felmenői meg ábrahám családi ügyei. De nem, a rejtélyrebki vagyunk hegyezve és eszik a népek, legyen az laposföldm gyíkemberek vagy titkos machinációk a forint és a a szívcsakra magyarország ellen. Pick your poison. Mert mi vagyunk annyira fontosak hogy megetessék velünk a nemtommit.  Mer, ha kiderülne hogy banán alakú a föld mi lenne? Pont semmi? 
Szóval éljen a kapitalizmus (bár talán a skandináv) legyen verseny, érhesd el amit tudsz, de ez azzal jár hogy aki nem tud és nem is akar az szőrakoztatást keres és talál. Hiába szörnyülködsz, ez ilyen.
A tudás meg már olyan hogy nincsen reneszánsz ember, akkora a halmaz hogy iiszonyat szétaprőzódott tudás, minden szakma minden ága. Ami valahol szakbarbárokat hoz létre. Ennyi fér bele egy élettartamba, nincs esélyed átfogó mindenttudásra. Ez ilyen.
Ha meg motivált se vagy és eszed a készterméket, azt se írásban hanem ifluenszertiktokközösségi kiszolgálásban, hát nem szép az eredmény. És még buborékokat is hoz létre.
Szoljatok ha szétoffolom és filőzom a topikot, bármikor visszaváltok hülyéskedésre, amúgy is a legjobb mődszer a világ viselésére :D
Legalább megtudom ki olvasta el eddig ;)
Fsociety
Fsociety csütörtök, 18:30
Előzmény: #82516  N0MAD
Egy sajtos mit kérsz?
Moka_Brikka csütörtök, 18:27
Előzmény: #82516  N0MAD
Lehet nem lepődsz meg, de a 2010-es évek elején tőzsde tanfolyamon is volt már nemzetbiztonságis, hogy nem készülnek-e valami turpisságra. Még számlát is kapott :)
N0MAD csütörtök, 18:16
Előzmény: #82514  Fsociety
Egy apró saját észrevétel
Talán mindenki leszűrte már kinek, kiknek a szavára érdemes odafigyelni. (Pokeres mondás: ha egy őra játék,után nem tudod az asztalnál hogy ki a fish, akkor te vagy az.)
Namarmost ezzel szemben vannak azok akik valamit el akarnak adni (ideologiát vagy várakozást vagy ha más nem zűrzavart) azok baromira meg akarják indokolni hogy mekkora tapasztalat, pénz, tudás van mögöttük és mindig jókor adnak-vesznek. Ugye.
Namost se anyázás(lepereg+jelentés’, se szakmai érv (az is egy vélemény ugye), se indoklas (jelzokkel elütés), se ignorálás (nyomja tovabb)se semmi nem múködik Már volt hogy fogadást ajánlottam amikor nem is az vagyok amit mondtam. (Ebből,lett a mekdőnádsz pl) Ellenben a viszont a nevetségessé válással. Ezt is láttuk. Ezért tudunk most beszélgetni egy kicsit.
Akire meg érdemes figyelni az nem csapkodja az asztalt hogy márpedig igazam van/volt/lesz. Csak az lesz. (Többnyire)
Asszem fontos skill lesz a szűrés, ai meg profi támogatottságú szócsövek ellen.
 Meg a targetált üzenetek ellen a privacy védelem, mert nyilván mindenkit el lehet némileg mozdítani valamennyire ha megvan mi érdekli és mi a világlátása.
Szőval ha mar kimozdítottatok a bohócszerepemből és van kis alkalom beszélgetni, akkor így jartatok, lehet esszéket olvasni :D
Bandita csütörtök, 18:03
Előzmény: #82507  N0MAD
Konkrétan látom az egyéneken a butulást, amit írsz az is jogos, de én rosszabb esetet taglalok. 
Fsociety
Fsociety csütörtök, 17:56
Előzmény: #82513  N0MAD
Evek ita kimondott teny,hogy a fake news lesz az egyik legdurvabb fegyver. Ha azzal parosul,h nem kesz kimondottan hiteles forras,akkor egy ido utan hajlamos vagy elhinni a szamodra leghihetobb verziot,ami meg igy is fenyevekre lehet a valosagtol. Es ez nagy baj. Ezzel viszont teret nyitottak szakmai blogoknak,amit ha okosan megtalasz,akkor nyertel. 
N0MAD csütörtök, 17:45
Előzmény: #82508  Boby
Amúgy régen azt olvastam hogy a zaj az orosz propagandatalálmány. 
Arra rég rájöttek hogy a saját üzenet és ideológia elültetése kis hatékonyságú. 
De nem is kell, eleg ha kis százalék hiszi el, a semleges többséget elég ha elbizonytalanítják és passzívumba nyomják. 
Hiába van leírva az igaz hír (szinte lehetetlen meghátolni) elég ha mellette van tíz eltérő tartalmü és egymásnak ellentmondó kásik hír, meg ezeknek darabonként tíz eloentétes olvasata és magyarázata (igen, de nem is úgy, nem az oroszok, sőt az amcsik csinálták, de nem is mert a lengyelek az ukránokkal, de nem mert a háttérhatalom, igen mert a zsidók, de nem is mert a buzilobbi, de nem is mert… )
Aztán apógár, azt mondja mindegy is, mindenfélét beszélnek, mind hazudik!
Es elég ha pár százalékot győznek meg. Szélsőjobbon oda muzsikálnak, balon meg amoda. 
Szóval ha nagy az zaj az nem véletlen és nem is mind hülye, max aki csak ismérli. 
Maszkirovka. 
De a közösségek csirájukban  szétverődnek, max a “finanszírozottak” maradnak. És mincs társadalom csak mikroközösségek és egyének, azok is láthatatlanok. 
Szóval, röviden ja, de nem fidesz találmány. 
Boby
Boby csütörtök, 17:34
Előzmény: #82509  Fsociety
Pontosan így van!
N0MAD csütörtök, 17:33
Előzmény: #82503  Fsociety
Azt gondoltam már értesz ennyire :)
 Szóval értem én a jó szándékot és a kedvességet, de ha a bohóc seggbe rúgja magát és orraesik akkor  a “ na jó azért nem vagy olyan mint egy megafonoa” az adekvát reakció :D )
Na midegy nyilván viccektem, se trauma, se orrolás, ha nem is ment át az önirónia :)
Boby
Boby csütörtök, 17:33
Előzmény: #82507  N0MAD
Szerintem is van összefüggés,de nem egyenes ágon,hanem hogy a szélsőséges politikai erők rátelepedtek az internetes közösségekre,aztán létrehozták a saját oldalaikat,majd hírportáljaikat,természetesen politikai, gazdasági haszon reményében.
Fsociety
Fsociety csütörtök, 17:33
Előzmény: #82508  Boby
Olyanok,mint a rak,de szo szerint. Beszivarognak mindenhova. Es ez minden forumra kb ervenyes,megy a tematizalas,es a fidesz magasztalas. 
Boby
Boby csütörtök, 17:30
Előzmény: #82505  Bandita
Az internetes tőzsde fórumok szétverése, gyakorlati tapasztalatom szerint a fideszhez köthető és hát a megafont és társait sem a kunhalmi ági találta ki.
N0MAD csütörtök, 17:25
Előzmény: #82505  Bandita
Szerintem nem, csak azóta látszik igazán. 
Régebben ellehettél a kis mikrokörnyezetedben, most meg a zajból kell kitúrni az értelmes jelet. 
Fsociety
Fsociety csütörtök, 17:20
3szög kitörés visszatesztelve, és mehet a menet forintban.
Bandita csütörtök, 17:19
Előzmény: #82499  N0MAD
Régi tételem, hogy azóta butul tömegesen a nép, amióta mindenkinek elérhető a net.
Fsociety
Fsociety csütörtök, 17:17
Eurusdt figyelni,mert jon a telapo. Nem,nem erdekel,hogy ez melyik topic. 
Fsociety
Fsociety csütörtök, 17:16
Előzmény: #82501  N0MAD
Hat ha ugy erzed,h az elozo kommented egyenerteku kb azzal,hogy "mindenki recskazott itt a forintgyengulesre,es ment a panikoltatas",akkor valami gyerekkori traumad lehet,amit fel kell dolgozni. Amugy nem,semmi ilyen. Legalabbis reszemrol. 
Boby
Boby csütörtök, 17:16
Előzmény: #82501  N0MAD
Szerintem, inspirállak!😅
N0MAD csütörtök, 17:08
Előzmény: #82500  Fsociety
Ezek az állapotok nem szoktak soká tartani…
Kicsit furán érzem magam a dicséret után, már úgy megszoktam hogy itt lesötéteznek. Bemtom, mintha valami csapdába sétálnék bele, vagy nem venném észre az iróniát :D

Topik gazda

Karterab
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek