Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
milliárd dolláros kérdés és jogos. Nem tudom. A politikusoknak így jó, a tudósok alkalmatlanok a felvilágosításra, erőszakkal nem lehet senkit geoid föld hívővé tenni ha a mindenhonnan nézve kerek láthatár nem győzi meg, sokan megélnek a hülyékből még a pénzük nélkül is, elég ha kattintgatnak, és kimondott trend lett hogy "elegünk van a szakértőkből"(asszem brexit kampányban olvastam) stb, stb. És ma élőben olvashattuk hogy komoly pénzt nem teszünk devizába, se alapkezelőkhöz, se tőzsdére. Valamint a fizetőeszköz gyengülése nem jelenti az árak emelkedését. És ez portfolió fórum és viszonylag értelmezhető kommentelők, van innen lefelé gazdagon. A kitiltásbajnok meg kitiltást követel. Asszem nagyon el lett bakva valami, emlékszem amikor a web2 még csak elképzelés volt, hogy milyen jó lesz ha a népek nem csak olvashatnak majd hanem aktívan hozzájárulhatnak. Hát nem lett. Mint az ismert mém: emlékszel amikor azt gondolták hogy az információkhoz való hozzáférés hiánya az oka a hülyeségnek? Nos, nem az volt.
Hitler hatalomra jutásához is,közvetve a szavazófülkéken keresztül nyílt meg az út. Nem tudom mitől demokratikus az, hogy hagyjuk egy hipnotizált tömegnek,hogy olyan embereket tartsanak a hatalomban,akik a fizikai, gazdasági és egyéb törvényszerűségeket tagadva,pusztulásba vezetnek egy országot!? Egy pénzügyi fórumon nyilvánvaló m@rhaságokra hivatkoznak evidenciaként. Mit kell tenni? Eloldalogni és hagyni, hogy egyre több olvasó kezdje el hinni és hirdetni, hogy lapos a föld?
Az MA 200 foghatja jelenleg a 200 napos 395 körül lenne és emelkedik szépen. Ezt amúgy júni vége óta nem érte el. A 200 hetest 2019.03 óta nem érintette akkoriban ez a szint a 312 volt, olyan jó erős a betyárpöngő. Miféle csuda kéne, hogy a 200 hetest érintse, aminek mostanra 380 lett kb a szintje. Tehát a 380 hoz természetfeletti történésekre lenne igény... hacsaknem emelnek kis kamatot majd, vagy gépészkednek valamit, A M I T N E M A N É P F O G M E G F I Z E T N I ! 4 ! ! 4 4 ! ! ! kéne 20000 tonna börzsöny aranya, ingyen dolgozó nép, aki ráadásul másodállásban külföldön is dolgozik és onnan hazahozza a devizát, amit FO$rintosítva alompapírba tesz és csak itthun költ a kinti pénzéből és 2szer annyit ad mindenért, mint amennyiért kint megvehetné. Ilyen népNEMZETHHY érzelmű emberekre lenne szükség. Ja és hitelt vesz fel, hogy finanszírozza belőle a mAGYAR államot!
A demokrácia ugye arról szól hogy nem kell legyőzni, csak megszámolni melyikből van több. Meggyőzni meg akkor lehet ha a másik akarja/hagyja. Namármost ha ezeket elfogadjuk dobja magát a kérdés: Mi a helyes viselkedés, a győzködés vagy ha odébmegy az ember ha nem ért egyet a többséggel? Világért ne vedd magadra, általánosságban írtam. De a te példád is azt mutatja hogy ha szólsz akkor befeszülnek, de amíg nem voltál ott maguktól is emlegették hogy esetleg a forintárfolyam nem kedvez a pmapnak/dkjnek. Szóval ez érdekes kérdés szeriuntem
piát s pin@t s olimpiát smi szem szájnak ingere Aztán lehet ilyeneken baszódni, nem mindegy milyen címszóval lopják a pénzeket? A foci egyrészt már elég momoton, meg lehet már nekik is ciki az eredméyntelenség.
Régen csak röhöhtem és nem hittem el, hogy a huszadik, huszonegyedik században vannak laposföld hívők az usa-ban....,aztán meg most már itt élnek közöttünk is.
"Én korábban pont ezt mondtam, önmagában a forint romlás kevés az infla emelkedéséhez." A pémznem fizetőerejének csökkenése nem azt okozza hogy többet kell érte adni ugyanazért. Amúgy ma van a kognitív disszonancia világnapja, vagy mi? erős a termés.
csodálkoztam is kicsit, de nem haragudtam meg rád ;) Én is tévedhetek, annak a kiigazításnak, hogy a helyes utat lássam és azon maradjak örülni szoktam
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)