Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
1) Tavaly első félév 999 milliárd bukó 2)fordult az árfolyam 368 ról 2023 félévnél 3) mára csak 386milliárd bukó közben árfolyam 402 őt nyaldossa +34 egység emelkedés után Milyen árfolyamnál lesz nullában az mnb? Nyereséges akar-e lenni? Mennyire akar nyereséges lenni és ahhoz milyen árfolyam fog tartozni??
Már miért ne lett volna hatása? Nézd csak meg, hogy mit sikerült összeszednie ;) több, mint a fél ország a nevükön! Ma a mexikói pesó lendült bele a gyengülésbe! Ez repíti a FO$rintot! Mi gyengülünk máma a legnagyobbat! mit nekünk argentín és mexikói peso??? https://imgur.com/a/1hneROq Délafrikai rand is jól van sőt átcsapott erő jellegűbe ! Ma is csak egy jobboldali ómAGYAR mélykERESZtény konzervatív szuverén legény nincs talpon a pusztában! https://imgur.com/a/XGaoI9T
A néprajzi múzeum megnyitó beszédje: (fizetős cikk csak másolom)“ „Két és fél éve, 2022 májusában jártunk itt utoljára, akkor nyitottuk meg az új Néprajzi Múzeumot. Vagyis ezt az épületet. Ha visszaemlékeznek, akkor az még a nagy menetelés időszaka volt. Akkor még a covid előtt voltunk, a járványok előtt, a háború előtt, a szankciók előtt és az infláció előtt. A teremben pisszenés sem hallatszott. Érezhető volt, hogy ez a leglojálisabb jelenlévőket is váratlanul érte. A jelek szerint ők is elég jól emlékeztek arra, hogy a covid meg a járványok 2020/21-ben történtek, a háború 2022 februárjában tört ki, és az első szankciós csomag is februári. Orbán is kifejezetten zavartnak tűnt pár pillanatig, a szokásosnál is lassabban intonált, de valahogy átlendült a dolgon és képes volt folytatni Kissé szédülten hallgattam ezután, hogy 2025/26-ban összeszedjük magunkat, aztán akkora fellendülés jön, hogy a leendő Új Nemzeti Galéria tervezői már hegyezhetik is a ceruzájukat. De Orbán még ekkor sem került ki az időhurokból. Amikor azt hihettük, hogy magához tért már, előbb arról kezdett beszélni, hogy a valóságban húsz évvel később elkészült múzeumépület 2002 óta hány díjat kapott. Majd arról értekezett, hogy a Liget húsz évvel ezelőtt olyan ramaty állapotba került, a Főváros meg nem tett érte semmit, hogy a kormány úgy döntött, elindítja a projektet. Húsz évvel ezelőtt azonban Orbán már és még nem volt kormányon. A Liget-projekt valójában 2011-ben indult, 13 évvel ezelőtt. A memóriáját elveszítő miniszterelnök dicséretére legyen mondva, hogy képes volt befejezni a beszédét. Nem is akárhogyan! A befejező részt azzal vezette fel, hogy a magyar jövő archimédeszi pontja a magyar kultúra, majd végre rátért magára az állandó kiállításra..”
Volt gyerekkoromban egy vicc, magyar trabant lerobban nyugaton, megáll egy ferrari, elkezdi vontatni. Jön egy Porsche, nem látja hogy vontat, levillogja és elszáguld. Ferraris begőzől, uánaered, kötélen a trabanttal. Rendőrök trafiznak, nézik az eseményeket, beszól a központba: Jelentem napszúrást kaphattam, elhúz egy porsche 220 km/h, oké, üldözi egy ferrari 240, hátul trabant 240-el és villog meg dudál mert előzni akar….. Na ez jutott eszembe a lehagyjuk eu-t mondásról. Meglepően helytálló.
Orbán nem ért hozzá, és komolyan hisz a nagy fellendülésben. Mindig. Csak hát a realitás meg a hozzá nem értés előre vetíti a kudarcot. Ezt viszont ő nem látja, mert fingja sincs hogy működik a gazdaság, pénzpiac meg úgy általában a PIAC. Ő csak feszültséget tud generálni, amit aztán megmentőként próbál csökkenteni. Undorító féreg. Pont az a G, amit az addigi legjobb barátja mondott róla 10 éve. Ő ismeri.
Brüsszel az új Moszkva, persze hogy utálja őket hiszen oroszok. Illetve jóban van az oroszokkal mert .. ja nem, illetve de... Hm. Hogy is van ez? Jól belezavarodtam... LOL
Erre ismet csak azt mondom,ha a 10 meteres godor aljan ugrasz 1 metert,az meg mindig minusz 9. Hanynom kell mar ezektol a kamu oriasi lenduletektol. Pontosan tudja,hogy lofasz sem lesz itt,mert egy trabant nem fog 400zal menni,amit kb o vizional.
biztosan a közelébe tudtak menni 10en , amikor az ep épületében ahová bárki nem tud bejutni , a saját fogdmegjei másodpercek alatt lefogták és kivitték a DK képviselőt.. https://imgur.com/a/LfNX5oK
Orbán szerint az Ellenzék beszállna a háborúba, beengedné a migránsokat, a családvédelmi
törvényeket eltörölnék, valamint beszállnának a gazdasági hidegháborúba. ----------------------- Szerintem meg senki nem akar háborúzni csak Putyin. Orbán pedig Putyinnal van. Senki nem akar migránsokat, de orbán még az embercsempészeket is elengedi. Ezresével. Családvédelmi törvények az ingatlanmágnásoknak segítettek nem a gyerekvállalásnak. A világgazdasági hidegháborúba Magyarországnak vajmi kevés beleszólása van, akárki is vezet az országot.
Nem kell aggódni: " "Most már hetek óta csak a magyar gazdaság kérdéseivel foglalkozom, ez az európai uniós keresztre feszítési kísérlet egy kitérő volt. Mi összeraktuk az első nagy akciótervet, amivel a magyar gazdaságnak fogunk egy új lendületet adni, és már körvonalazódnak a konkrét intézkedések is” – mondta 3-6 százalékos gazdasági növekedés, ezt még nem fogjuk látni a negyedik negyedévben sem, de 2025 első negyedévében óriási lendületet fogunk venni. "
Miniszterelnök és azt modnja hogy nekirontottak 10 en , meg hogy rock'n'roll.... https://hvg.hu/itthon/20241011_orban-viktor-kossuth-radio-ep Valaki vigy már el szerencsétlent grázba de nagyon gyorsan mert teljesen meghülyült... Amúgy ha hallgattátok , csak nekem ugrott be Trump a "Tegyük újra nagyjá Európát" szöveggel amit mondott ? Meg az a pocskondiázás, ami lement MP ellen... És ez lenne egy komoly miniszterelnök ? Ursula szépen elrakatta velel a bizonyítványt, hogy 56 és Ukránok hasonlóat, védik a hazát, egy orosz betörés ellen... Mert hogy a béke sehol nem szinoním a megadással.. gyönyörű volt...
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)