Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Minden rendben van! Pogi egy podcastban azt mondta,nincs is szükség adóra, a jegybank meg annyi pénzt nyom,ami kormánynak szükséges.😊És ez a podcast fizetős! Én természetesen,csak az ingyenes ráhangolót hallgattam meg.
Ember! Itt mindenki nyugati béreket szeretne, 70-es évekbeli háztartási keksz árból. Vajon lehetséges ez, mindez megspékelve Európa legnagyobb állami elvonása mellett!? Nem. Ha a paraszt nem fizeti meg a HT keksz árát,akkor nem lesz HT keksz.
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20241011/megszunik-a-gyori-haztartasi-keksz-vegleg-leallnak-a-gyartasaval-716075 itt az élő példa, hogy olcsón felvásárolnak mindent ami még van a Magyaroknak. Miért nincs kereslet a Győri készre? A lég finomabb leg keresettebb lenne ha meg tudtuk volna fizetni az árát. Most majd hozzák a saját olcsó értéktelen bármit helyette. Támogatni kell a külföldi tőkét a Magyart adóztatni. Gratulálok ! A népnek hogy elhiszi ezt a marhaságot. Az akkumulátor gyáraknak kell a támogatás nekünk volt egy Győri kekszünk.
Az Euró a forintot puffernek használja? Vagy ez kölcsönös? Lehet, hogy mi használjuk az eurót mikor a dollárral csatázik? Miért nem az Euróval tartunk? Vagy mi tesszük tönkre az uniót vagy az unió használ ki minket. Bárhogy is legyen ez feszültség szerintem.
pedig de várták 1esek a 360at, de hun lehetnek most? Madeinhungary 2023. 06. 05. 19:01
Előzmény: #45620Törölt felhasználó
#45640 Úgy úgy. Meglesz a 360, mondtam hetekkel ezelőtt is, hogy
nem kell sietni a váltóba. De 377-nél már sokan dörzsölték a tenyerüket. Nem
kell rohanni, fiúk, megvár mindenkit a 360-as szint 😉
Madeinhungary 2023. 06. 02. 15:25
Előzmény: #45554
EURHUF_goes_to_haven
#45555 Indulásra készen áll 360 irányába.
A pesók lendülete ragadta magával a hortobágyi pengőt! legalább exotikus a valutánk! Régiós valutákkal tartani nem menő! a moonwalk bejátszott délutánra 350felé nézve és masírozva távolodtunk tőle. 15:30 nyitás óta csak +0,19% És még beköszönhet a 17 órai negatív erő. Bár ez egy hetes morning starnak néz most ki nekem. ezt akarták beállítani https://imgur.com/a/8Prhq9z
Ezt mar szterintem irtam en is,h nem kizart,csak kell hozza egy magas inflacio,meg egy honszar forint. Ha a gazdasagban nincs tartalek,marpedig nincs,akkor maskepp nem fog menni. Persze aki ezt atlatja,az fel ks tud ra keszulni. Termeszetesen nem a borsodi marineni lesz ez a reteg.
Teljesen egyetértek veled. Ebből adódóan nem is vitatkozni akarok. Ugyanis nincs min. Csak annyit szeretnék hozzátenni, hogy a 3-6%-os növekedést ki tudják hozni jövőre. Euró alapon egy hatalmas nulla lesz a következő 1-2 év, ellenben forint alapon egy 4-5%-os leértékeléssel, egy jó nagy adag választás előtti osztogatással, tetemes hitel felvétellel, az EU legmagasabb inflációjával össze fogják hozni. Természetesen ennek is súlyos ára lesz. Talán még nagyobb is mint a 2022-es bulinak, de ez nem érdekli őket, mert nyerniük kell bármi áron.
MEgÁM! ez igeEEenn! 401.029 -0.015 (-0.00%) ezt csinálja valaki utánunk! Tegnap +2,2 egység máMA meg -0,015 Megyünk 350 felé megint! és mint tudhatjuk, minden út az első lépéssel kezdődik. Az irány jó! Nehogy átváltsunk moonwalk üzemmódba!
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)