Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Azt állították, hogy a pénteki minősítő miatt gyengülünk. Az nem hozott rossz eredményt, tehát ez sem volt feltétlenül igaz. Szerintem ez most egy haveri kör által gerjesztet kis pénzkereset kis bennfentes mahináció áldozata lett népNEMZETTHY fizetőeszközünk ismét. HELLÓ 2,03% Míg 4 és egy kicsi kereskedési nap alatt FO$rint jelenleg +2,03% gyengülésben (0,5%/nap) addig zlotyi +0,79% korona +0,38% usdeur pedig +0,34%ban. Ismét nem a zöldhasúval megyünk. Előre a szuverén hortobágyi csüngőhasú népNEMZETHY tervgazdaság útján! https://imgur.com/a/cwrvzj7 most azért gyengülünk együtt a csehkorona/zlotyi kombóval, mert ők is éppen gyengülnek. Most szépen együtt mozgunk velük. https://imgur.com/a/i2ktreu
Mivel mar minden adatot ok gyartanak,innentol fogva nem nehez ugy talalni,h azt hidd,kurva jol elsz,aztan csodalkozol,h sullyedtunk kozepmezonybol a beka segge ala a valosagban.
https://www.portfolio.hu/podcast/20240602/mar-osztalykirandulasok-maradnak-el-megis-mi-tortenik-689605 Fény derült a délben, az autópálya mellett éneklő tömeg kilétére.Osztálykiránduló gyerekek voltak, akiknek nem tellett a 3%-os infláció mellett a többszörösére emelkedett buszköltségre. Érdekes ez a magyar infláció és az azt sokszorosan meghaladó reálbér emelkedés, amikor valamiért fizetni kell az átlag magyarnak, valahogy sosem érvényesülnek ezek a statisztikai adatok.
Legyél nagyon büszke a történelmi mínuszoktra, de nehogy már problémád legyen azzal ha valaki ezt szóvá meri tenni. Értem én hogy fideszesként bármit csinál ez a “szagértő “kormány az nektek óriási siker, de azért a számok nem ezt mutatják. Szóval azzal mentegeted a kedvenceid mértéktelen szabad rablását hogy a balos kormányok is ezt csinálták? Szerinted ez felmentést ad bármire? Azért tart itt ez a szerencsétlen ország ahol, mert oldaltól függetlenül így gondolkodnak az éppen hatalmon lévő politikusok. Orbán csürhe a rablásban sem ismeri a mértéket, a családjaikon kívül a seggnyalóik tömege is multimilliárdossá vált. Remélem megérem azt a napot amikor az Orbán és Gyurcsány féle megélhetési politikusok eltakarodnak végre a bánatba. “A politikus olyan, mint a háztetőn mászkáló tehén. Nézed őt és csodálkozol, hogy egy ekkora állat, hogyan juthatott ilyen magasra.”
Csepp az olajtengerben....2(!)nagyságrendű itt a probléma. A vecsési kút napi 1 300 hordó olajat ad,a "Barátság "vezetéken napi 130 000 hordó orosz olaj érkezik,hogy legyen elég üzemanyag mindenkinek.
Az a baj,h nagyon egy vonalon gondolkodsz,es ha problema jon szembe,akkor nem tudsz tovabbhaladni. Bezzeg ha megafonos lennel,es tegnap elmesz a bekementere,akkor te is megvilagosodnal. De ez nem jar mindenkinek,ahogy az orbani oromkonnyek sem.
Mato tényleg egy zseni. A családból mindenki milliárdos lett még a családtagok haverjai is, csak az MNB veszteséges. Amikor meg nyereséges akkor elveszíti a közpénz jellegét....
Amugy arulja mar el valaki,ki ez fergetegesen vicces figura? Van valami elo sztori? Az oke,h cserelheti a nickeket,meg probal nagyon bonyolult lenni a maga egyszerusegeben,de volt valami nagy amokfutas mas topicban is?
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)