Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Horvatoknal gpd kicsit nekilodult,persze a mi novekedesunket meg sem kozelithetik...marmint felulrol 😂 iaj,gyerekek,egyszer csak osszedol ez a kartyavar,a propagandistakkal egyutt.
Nincs igazi válaszom,talán annyi, hogy ennek a pénzügyi piramis rendszernek,nem érdeke egyetlen építőkövet sem hagyni,hogy kidőljön a falból,mert kiszámíthatatlan instabilitást okozna a rendszben. Én ezt érzem a Lehmann Brothers óta. De leht, hogy rosszul.
Néha komolyan nem értem, hogy lehet egy ilyen leprás tervgazdaságot kiépíteni európa közepén... Natót és az EU-t ott fúrjuk ahol csak tudjuk, azok meg 1-2 felmordulás híjján csak nézik... Nem lenne baj, ha cia vagy más szervezet pontot tenne a röfire onnantól a sakálok úgyis felzabálnak mindent és az egész dugába dől... (tudom bilibe). Másik meg, hogy hogy van az , hogy a gazdaságunkat nem vágták még bóvliba? Uram bátyám rendszer level 5000 . Adókon keresztül pénz szivattyű felpörgetve... Kis ember csontig nyúzva. Haveroknak újra elosztva. Eü lerohasztva, oktatás kifosztva, erazmusz szétverve , V4 ek szintén. A jegybanknak lyukas a zsebe, a költségvetés dettó és a külker is csak azért plusszos mert annyira keveset importálunk, hogy az még a borzalmas exportot is alulmúlja... Én azt mondom mindenkinek 1 élete van, döntse el, hogy várja e tovább a csodát, meg a csodaszarvast. (a szar már megvan, a vas országa meg nem lettünk)....
A fidesz nagyon rutinosan azt csinálja, hogy beszedeti ezeket a pénzeket, a közműszolgáltatókkal,pénzintézetekkel, telekommunikációs szolgáltatókkal,stb. A kormány pedig mossa kezeit.
Ebbol az kovetkezne,ha a gyurcsany lenne,h akkor bizony tovabb kell adoztatni a bereket. Ha mar senki nem akar kolteni...csak tipp. A fidesz biztos nem csinal ilyet.
Nem tudom mit mutatnak a kiskereskedelmi forgalom statisztikai adatai, de személyes érzékelés szerint katasztrófa van. Miközben elméletileg szárnyalnak a bérek,igaz ezt viszont nem tükrözik vissza az áfa fizetési adatok.
Ezt mar regota mondjuk itt, dehat ugye a romanoknal sokkal szarabb a helyzet,es tomegevel jonnek haza az emberek,szakertok szerint 10bol 8 rokon biztosan.
Mindig egy napos zaro gyertya. Mert ha csinal egy jo kis also kanocos,szopatos gyertyat,de te feluton beszalltal,mert vartad a 350et,akkor baj van. En sav aljan/tetejen mindig kivarok, parszor mar megszivtam. Plusz,tetejen eladast keresek,az aljan vetelt,nem forditva. Nem a bolcsek kove,de ezt megtanultam viszonylag koran. Szoval,ha most jon egy jo kis kalapacs,vagy zold test,nagy kanoccal,akkor meg siman fordulhat.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)