Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Amúgy a magyar fogyasztónak nincs is valódi igénye jó minőségű magyar termékekre. Ez nem Svájc,vagy Ausztria, hogy a fogyasztásban első helyen a hazai áll,vagy még inkább a falunkbeli! Ez Magyarország,itt nincsenek igazi nemzeti érzelmű emberek,itt csak műmájer f@szok vannak.
En nem taplalom. Nagyon ritkan kerulok oda,akkor is inkabb azert,h megnezzem, mikent talaljak a nyilvanvalot maskeppen. Origo,ilyesmi erosen felejtos..
Kíváncsi leszek, hogy hová akarják tenni a napi zárót?? Gondolom ezért fogják ma. Mára egy doji, az jó korrekciónak is, holnap meg mehet tovább. Tiszta lap, új hónap. Nálam ez 12,5 havi mélypontnak tűnik eddig. https://imgur.com/a/z3TykUb
Törölt felhasználó2024. 02. 29. 13:07
Lszi valaki lásson bele egy 382 vagy 384-ig korrekciót ta alapon. 2 hónapon belül kellene vennem legkésőbb.
Matolcsy: "A jegybankelnök arról beszélt, hogy a 2021 közepétől végrehajtott fordulat egyik mellékszála, hogy a jegybank függetlensége és önállósága ellen rejtve és nyíltan is támadás történt. Hozzátette, hogy amit most tervez a kormány, az jelentős támadás az MNB függetlensége ellen. Emellett konkrét említést tett Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszterről. Rosszul esik, hogy egy volt kollégánk, egy volt alelnök vezeti ezeket a támadásokat. 2021 közepén ki kellett tennünk a jegybankból Nagy Mártont, mert ahogy a miniszterelnöknek elmondtam, jelentős szakmai hibákat vétett, elfogadhatatlan volt a vezetési stílusa, és a jegybank érdekeivel ellentétes működést is mutatott" Baromarcú Marci 2025-től szabadon garázdálkodhat.
Namost Matolcsy kb azt csinálhat, amit akar (nyilatkozatok szintjén nyilván), nincs felette senki. Marcikát viszont pórázon tartják, azt a kérdés a gazdi mit fog megengedni neki.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)