Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
https://youtu.be/Aq7rDQx9jns?t=2 szerintem most van a füst, a ködölés a 380.5-nél, "hogy minden fasza gyerekek", ne aggódjatok. Rakd 5h-ra a chartot. 379.2 1. bázis 380.0 2. bázis rakd 1h-ra: 380.5 3. bázis
Én nem szeretnék itt senkivel sem vitázni azon, hogy kire raktam az X-em. Beírtam, FIDESZ-re szavaztam, 2006-ban is azt tettem. 2006-2010 MSZP: Gyurcsány 2006-2009, tudjuk mi volt. Aki Gyurcsányra szavazott, akkor az volt a "feketebárány". Aki most a FIDESZ-re szavaz, most az. Nekem sem tetszik amit művel a FIDESZ. Változás lesz 1x, az biztos. De ehhez szerintem sokkal több kell, minthogy az én X-em átkerüljön más pártra.
Törölt felhasználó2023. 12. 07. 12:32
Legyen egy kis ontopic is:) Kilövés előtt vagyunk? 381 a kulcs?
Az átlag fideszes csak más nézeteket képvisel (amihez szíve joga) és behúzza az x-et a fideszre.... Őket én is tisztelem attól függetlenül, hogy a világról alkotott szemléletünk nem egyezik... Van az ostoba, elvakult aki ugyan látja, hogy maffia módszerek, diktatúrákat megszégyenítő események vannak... ez nem is tetszik neki, ennek hangot is ad... Ez mellett behúzza az x-et rájuk.... Na ez a kategória a legrosszabb, őket én is nagyon megvetem mert ezek igazán az aljas csoporthoz tartoznak......
Uh,hát ezek most erős kérdések. Visszakérdezek,nem kéne felelősen kormányozni, 10 év EU pénzét normálisan felhasználni,nem ellopni, hogy ilyen kérdéseket ne kelljen feltenni? Csak érdeklődöm :)
Költői kérdések következnek: Te nem hamisítanád az adatokat, ha tudnád, hogy így sincs pénz semmire? Tudod, hogy nem rúghatod picsán a PMÁP-osokat, mert akkor összeomlik minden, amit 12 évig építettél? Próbálják menteni a menthetőt, minél kevesebb kamatot adni az 5000-már 5500MRD PMÁP-ra, így is lesz közel 20% a rprémiummal, az önmagában min. 1000MRD kamat, csak a PMÁP. Újabb és újabb MNB-s veszteségek, amikről most még nem beszélnek. És jön a Marci féle high pressure baromságok, mert emelni kellene a GDP növekedést. "magasabb benya-adóbevétel", inflával növekvő autópályadíjak, 10-15%-al növekvő bérek, és 5-6%-os a terv, lesz az 8-9 is, ha nem hazudnak! (és még az is hazugság)
Kaptak azért elég sok szankciót,igaz másért. De ne hasonlítsuk össze a két országot,mert teljesen más kategória gazdaságilag. Semmi meglepő nincs abban,hogy a piac sem hülye, és tudják, mivel próbálkozik Orbán. MOndjuk ez itt a fórumban is elhangzott párszor, hogy a ház mindig (próbál) nyer(ni).
Valószínűleg csak olvassák a portfoliós fórumokat/topicokat. eur huf 1d: https://kephost.net/p/MTA0MTIxNA.png a bal oldail vastag kék vonal nem passzolt a feketéhez. értelmet nyert a 382-es korrekció, azzal összehúzva a 395-öt, kijön a párhuzamos sáv a bal oldali kékkel. ha valamikor, akkor most lehetünk a legközelebb a kitöréshez! a narancs az enyhén emelkedő aljak sávja, a kék a gyorsító sáv (ha létezik ilyen...), az még hiányzik egyelőre.
A lehető leggyorsabban kell a lehető legnagyobb bajba kerülni (e az országnak), mert csak utána kezdődhet el a megtisztulás. Kormányostul, ellenzékestül, mindenestül. Jobb (lenne) gyorsan túlesni rajta. Szóval ha ma kéne szavazni, akkor kivételes, életemben először elmennék, ráadásul a fityeszre húznám be az ikszet. ...és öveket becsatolni!
Máma a csüngőhasú hortobágyi deviza ismét nem a zöldhasúval tart inkább a korona szele kapott alá. Mikor kivel megy el egy körre... de nem qrva. https://imgur.com/a/UQH53C6
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)