Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Azonban a lent nyitott pozikat szerintem lassan majd zárni kell. Hetes bollingert innen nem fogja megtolni. 406-407 ig elmehet. De aki 380 alatt nyitott az nyugodtan elrángatna a nyerő egy részét 400 felett.
Mi lesz itt, ha jegybanki alapkamatot csökkentik? Ha meg nem, azt szintén meddig bírjuk? Ez a fene nagy szabadságharc meg Putyin barátság kinyírja az országot. A fityisz kiírja az országunkat Európából...
én csak rávilágítok nekik, hogy egy jó gazdaság és jó kormányzás mellett ilyen nem történik, ezt nem veszi be a gyomruk. De a magyar s.ggbe magyar l.f@sz az tetszik nekik. azt beveszi a tomporuk szárazon is! eddig azt fújták, hogy mekkora csoda történt és ott rugózunk majd 70-80 körül, meg 70 alá megyünk... most jöhetnek majd más nickekkel, ezeket meg jegelik egy időre. Lefelé 2 FO$egységenként betonfalba ütköztünk amiről jó nagy visszapattanások voltak. 3,5hónap küszködéssel próbáltuk tartani a 380at és lássunk csodát 2 eső nap 1 kis korrekcióssal és 381 ről 400ban vagyunk sőt imént látom felette 400,06 usd 380.06+17.26(+4.76% eur 400.000
+10.640
+2.73%
Nagy a forint bétája, ezért ha gyomros van, akkor mi duplan kapunk. Hozzateszem, technikai alapon, ahogy írtam, ez benne volt. Dollar gyakorlatilag ott fordult, ahol kellett. Es akkor most mindenki szamolja ki, higy a 18% mennyibe kerult laza 5 honapon keresztül. Es hogy ezekutan még mibe fog fájni az orszagnak a fidesz. Mert az igazi moka majd csak most indul, ha ez a szitu eszkalalodik.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)