Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Forintot tartani ezen a ponton gambling. Ha van 4 milliód kp-d a számládon és elmész egy hosszú hétvégére nem tudhatod, hogy mire visszajössz az 9,500 EUR lesz vagy 10,500. Nem tervezhető. Ha 10k EUR-od van az 10k EUR lesz három nap múlva is. Persze aki mama hotelben lakik, apu fizeti a kocsi törlesztő annak simán jó a tisztán HUF portfólió 18%-ra, a kamatokból lehet sörözni. Hónapról hónapra kevesebb pohárral jön ki belőle, de hurrá az éjszaka sosem érhet véget.
sok évvel ezelött voltam az asszonnyal Badwiessén Kaszinóban az asszonnyal , adtam neki 50 Eurót hogy játssza el , gondeoltam úgyis elveszti ,magamnak 300 ért zseton , én elvesztettem mind , az asszony nyert vagy 500 Eurót , na mondtam most már gyerünk haza . Olyanok is voltak az asztalnál akik 10 000 el tettek fel a a téteket , volt egy pali aki 4-5x feltette a zödre 10 000 , piros jött neki mindig , felállt sápadtan ,aztán elment , a következö pörgetés zöld lett ... ja nem euró volt hanem még DM
https://www.portfolio.hu/uzlet/20230316/megserulhet-a-magyar-gazdasag-utoere-fontos-dontest-hoztak-washingtonban-603264 Pár nap alatt kitalálják az agytrösztjeink, hogy kell fél millió melós meg 3 gázerőmű. Ezzel csak az a gond, hogy egyszerre leszünk az oroszok meg ezek szerint az USA kénye-kedvének kiszolgáltatva. Egy irányba még tudunk nyalni, most éppen keletre, de egy időben a két pólust hogy lehet kényeztetni? Egyik seggbe rak, másikat leszopjuk? Utána csere. Gazdaságpolitika.. egy nyolcadikas házi feladatnak valami életképessebb tervvel állna elő.
az úgy lehet hogy a magyar havi befolyó jövedelem kb 30% amit Eróban kapok, a maradék kb 70% Euróban , ha erösebb a Frt akkor több Eurót utalnak , ha gyengébb akkor pl. 400-430 Frt kedvezöen válthatok Mo.-on , igy win win
ON foldi halandonak nincs. Nemzetkozi speki tokesek dorzsolik a markukat a magyar emberek veren verejteken gazdagodnak. Nincs rendben! A magyar embereknek adjanak rendes kamatot, ne a nemeztkozi nagytokenek. Szerintem!
az hogyan lehet, hogy win win? nekem azt tanították, hogy toszni is és szűznek is maradni nem lehet. ha elmegyek a kaszinóba és a fele zsét felteszem a pirosra a felét meg a feketére, akkor az egyikkel nyerni fogok, de a másik ellenem megy, hacsak nem esik ketté a golyó és landol a fele itt a másik ott ;)
De a 18% ON kamat most az irányadó, nem a 13%... az csak mutatóba van, hogy lehessen azt is használni, és az ahhoz kötött eszközök kamatlába ne legyen 20% közelében...
kicsit kevés amit ez a FO$ bír , valamiért nincsen jó formában. sok volt a pacal zsírral neki, ezért ilyen tunya gyenge lassú... usdeur 0.9418 -0.0035 -0.36% FO$ 398.340 +1.720
+0.43% https://imgur.com/a/zkaaUub
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)