Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
akkor vegyétek a fo$rintot! nálam 396ig le kéne jönni hozzá. Lefelé az lesz 2 hét is, ha minden jó alakul pár instant betonfallal, ami lefelé fogja, mert felfelé nincs ilyen, mint láttuk...
VAGY visszaszállnak egy újabb short irányba és érintik a 380 körüli szintet, vagy akár lejjebb mert ez lehet egy stratégia hogy nagyobb kamatot harcoljanak ki !! ami reális akárcsak az egyesítésnél még annó júniusban vagy a a 18% mert odakinn és odafenn úgy vannak vele " HA TÉNYLEG KELL A PÉNZÜNK AKKOR ADJ TÖBBET ÉRTE "
carrysek rájönnek, hogy mit is ér a 18% kamaty és gyorsan viszik, amit szép lassan hoztak . Minél jobb árfolyamon váltja vissza, mint ahol hozta annál jobban jár +kamat és továbbáll. Ki tudja mennyi ment eddig és még mennyi fog? ha mind elmegy aki ezek miatt jött, az árfolyam várhatóan feljebb lesz, mint ahun bevezették a 18%ot esetleg + a kifizetett kamatok, meg amit amúgy is estünk volna.
Pedig borzaszto egyszerű. A 18% idevonzotta a spekiket, ezt nyomtak Gagusek, ennek orultek napi 2-3 milliardert. Na, most hogy para van, ezek az emberek szépen zárják a pozikat, de panikszeruen. Zsiday is ezt irta le. Ha zarja a pozit, akkor adja a forintot, veszi az eurot, barmit. Mar nem erdekli a 18%. Regen a török liraval csináltak ezt. Talald ki, akkor mi varhat igy ránk. A gazdasag nem valtozott, semmi nem valtozott, csak a morfiumos betegnek mar nem eleg az eddigi adag cucc.
akkor úgysem számít semmi, neeem? akkor miért vásárol fel tborc mindent, mintha nem lenne holnap??? pénz sem számít csak mindent tulajdonba??? azt is ami nem is volt eladó ? hmm? ha úgyis letarolják?? a minap meséltéd d.niela csarnokvárost irodástúl sikerült megvennie és az irodát visszabérelték tőlük.. egész raktárvárost sikeredett venni. ez a hozzáállással ne is tegyen holnaptól senki semmit, hamar beleállna a földbe ez a kis fo$ország! és sztem ezt kéne! csak azt szeretnéd, ha senki semmivel ne foglalkozzon, h ezek kezébe kerüljön minden, a csóró nép meg mehet rabszolgának... jó a zsold?
Akkor meg nem tök mindegy? 🙂 De ha jol esik másra vezetni a frusztraciot, hat tessék. Amugy meg még mindig nem fogjatok fel az örök forint long birodalmában, h a 80-100%os infláció ugyanugy senkinek nem volt jo, amit ez a dilettans banda hozott össze. A forint a legkisebb bajok egyike. Ne durcizz.
Ennyire faszok nem lehetnek. Ha valaki Azt mondja, hogy 18% kamatnal 400 lesz az euro, kirohogom. Pedig tudom, hogy balfasz ok. De ennyire? Es a nep nem zavarja el oket? Akkor Magyarorszag megerdemli a sorsat.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)