Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
ez is lehetőség amit tudok és gondolok szerintem lejjebb nyit de találgatásunkra a válasz holnap Ahogy a KK-en mondják " A hír amiért ma minden pénz megadnék, holnap már ingyen lesz"
A 3-5 % az 9405-9603, ami messze van a 8800-as áradtól. Aztán nehogy szívjanak a shortosok, ahogy ilyenkor szoktak. Én 9700 körüli nyitóig gondoltam, hogy shortolok, alatta pihi, kivárás.
Törölt felhasználó2023. 03. 15. 18:42
Mar fordult is. 370 és alatta lesz pikkpakk, ugye Madeinhungary?
az van hogy az irány short és erre sokan géphez ültek ma és megbízásokat tettek ki kb piaci áron vagyis nyitásra , de ha nem is 8800 akkor is egy kb 3-5% biztos lesz nyitáskor és jön a hullám ami levisi 8800ra kb és onnan a napi mozgás és kilátsok
Bizony, Itt senki nincs jokedveben. Meg az sem aki shortolja a forintot. Itt sok duhos ember van , hogy az evek folyaman szerzett megtakaritasokat, ez a terv es , tolvaj banda elegeti es odaadja a proliknak csokra, meg tarsaira. Kezdek ideges lenni, hogy ennyire hulye legyen egy orszag, hogy ezt engedi egy dobroginek
GURU NYUGI SZUUUUSZÁÁÁ HAGYJUK AZT A RÉSZÉT KI A CSOPORTBÓL HOGY KÁRÖRVENDŐ VAGY KÖTÖZKÖDŐ VÉLEMÉNYEKKEL TÖMJÜK A CSOPIT MEG AZ EHHEZ HASONLÓKAT INKABB FOKŐSZALJUNK ARRA ÉS RAKJUK ÖSSZE AZT AMIT TUDUNK ! !
ÜDV 386... ÉS VESZEM FOLYAMATOSAN, DE A LEFELÉ LEVŐ BETONFALAK IS MEGLESZNEK! VAN AZ A DEVIZATARTALÉK, DE INKÁBB A NYILATKOZAT ÉS A LÉPÉSEK FIGYELED MEG !
Amugy latok eselyt arra, h itt fordul, elso körben kb idaig szamoltam. De holnapi napra kivancsi leszek, mert kizartnak tartom, h az OTP peldaul ezt megúszta egy marcius 15tel.
Túl sokat jársz focimeccsre ! - Ez neked örömködés ? Olvastál egy hurrát vagy bármi hasonlót ? Ez döbbenet és tehetetlen düh hogy a vagyonunkból a pénzünkből a jövőnkből ez a rühes hazug tolvaj bagázs szart tud csinálni mert van 1- 2 millió eszement a 6 millió közt aki csápol nekik. - Az eredménynek csápoljatok ne a hazugságoknak !
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)