Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Remélem, még visszanéz 380-ra, egy adag fosrint még maradt, amit át kéne váltani, aztán utána engem nem érint az, hogy a kommunista meglop a forint infláción keresztül.
hogy az ,sten b@szná meg hátulrólegy nagy ámbráscet meg előröl ezt a tetves türhő csüngőhasú t.lvaj győzike tesót a s.ggénél fogva, utolsó lehelletéig... szerinted teszik???
Fura, h a forinton akadsz fenn. Minden más meg nem zavar,gondolom 12 es fél eve. Sajnos ami van, ahhoz köretként ezt szolgálják fel a Karmelitaban (es a nemzetközi piacokon) a jo népnek. Jó étvágyat.
Láthatjuk mennyire stabil a gazdaságunk a románnal vagy lengyellel szemben és a szerbek dínárja , bolgárok levája??? Sikerült elb@szni, kirabolni, lecsövesíteni ezt az országot! sz@r FO$rint 401.990
+12.630
+3.24% megvolt a 402 is gratula orban coin cseh korona 24.0215 +0.2695 +1.13% csehzlotyi 4.7066 +0.0016 +0.04% szerb dínár 117.310 +0.070 +0.06% román lej 4.9165 -0.0004 -0.01% usd 381.23 +18.43
+5.08%
sikerült ebben a hónapban több, mint 7,6% FO$rintromlást elérni, miközben a jó román gazdaság leje 0,05% erősödött ! Nem kéne megkérdezni a románokat, miként csinálják ?? ott is van 18% kamat? és 25% infla? vagy nem hosszabb mondjuk a határszakaszuk ukrajnával kb 5ször, mint a magyar? https://imgur.com/a/bAY9pgb
Ejakuláltak? Hogy lehetsz ilyen ostoba? Ez tragédia. Tragédia a gazdaságnak, tragédia a lakosoknak.Tragédia, hogy elfingja magát egy cickány Kanadában és arra is esik a forint. Egy normális, stabil gazdaságban ez nem történhetne meg.
Na, vége a Kiskőrös rendezvénynek máris? Repül az idő... Senki sem ejakulalt, csak a 382es longok szépen hoznak. Ne durcizz, kollegad elmondta, nem csak egy irány van.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)