Royalfroccs

Regisztráció: 2016-10-12 19:31:49

Hozzászólások száma: 1 272

Utolsó hozzászólás: 2019-10-20 20:56


Tapasztalat: 3
Aktivitás: 4
Népszerűség: 5

felfüggesztés(ek):

Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2018-11-12 07:24-ig (5 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
személyeskedés

utolsó 20 hozzászólás

OTTone vasárnap, 20:56
Ez most is így van..
OTTone vasárnap, 20:54
Egy gondolat bánt engemet, holnap egy csonka hétre ébredek.
Mint tudjuk általában ilyen heteken esemény nagyon nem terem, erre ellenszer csak egy OTT hír lehet.
Utána már lassan noveber és telelelni készül a vénember....
N
OTTone szombat, 21:15
Megtöröm
OTTone szombat, 21:12
Gondoltam metöröm a csendet.
Látom sikerült.
Már ez is siker.....
OTTone szombat, 19:14
.., ..,
OTTone péntek, 12:08
Hatalmas a forgalom. Délután csak jobb lehet, vagy nem.
OTTone csütörtök, 09:55
"Városüzemeltetés kamerán keresztülA mesterséges intelligencia vezérelte kamerarendszerek azonban nem csak a reptéren és a légiközlekedésben hozhatnak új érát, hanem a városüzemeltetésben is.„A mesterséges intelligenciával sokkal jobb minőségű rendszámfelismerést lehet csinálni. Sokkal jobb egy ilyen rendszer, hiszen a már meglévő kamerarendszerekkel, infrastruktúrával egyszerűbben össze lehet kapcsolni. Ezeket a rendszereket meg lehet tanítani olyan dolgokra, amire más rendszereket nem” – hangzott el az előadásban.Kósa Gábor példaként erre az USA-ban működő kamerarendszereket hozta, amelyek képesek felismerni az államonként eltérő mintákat a rendszámokon. „Ha nem öntanuló rendszereket építünk fel, akkor egyszer eljutunk oda, egy végtelenbe nyúló fejlesztési folyamatunk lesz” – mondta előadásában.Noha a jelenlegi infrastruktúra egyelőre azt teszi csak lehetővé, hogy a közlekedési dugók enyhüljenek, az MI-ban rengeteh kiaknázatlan lehetőség rejlik."
https://infoter.hu/cikk/nulladik-nap-a-kozlekedes-es-a-mesterseges-intelligencia-oleleseben?fbclid=IwAR0kpxiIAEmCqhs6MktEbRC164c7uNBAcDWw816y4t7PIIb_4c-Vp61Gkn4
OTTone 2019. 10. 16. 10:39
A CybAIr Klaszternek is komolyan neki kell állni dolgozni...
https://airportal.hu/ujra-dron-zavarta-meg-a-budapesti-repuloter-mukodeset/
OTTone 2019. 10. 15. 10:21
Éledezünk R262
OTTone 2019. 10. 13. 19:22
Nyitottam is egy Radenskat.
OTTone 2019. 10. 13. 19:14
Remélem.
Amit biztosan tudok, hogy a más futottak még kategóriájú részvény közül nem, csak a kategória váltással (amit több T kat.-os  követet) tűnik ki a többi közül (nem egy standard közül sem), hanem tatalomban és remélhetőleg hozzáadott értékben is, amit most jelen pillabánatban az árfolyam nem tükröz.
Remélhetőleg  a nyilvános nagyjából az árfolyamot is a helyére teszi, így  "trombitást és jó barátját" is hosszú időre nélkülöznünk kell a fórumból.
Jövő héten remélhetőleg esemény dúsak leszünk, mint egy szénsavasban gazdag ásványvíz!
OTTone 2019. 10. 11. 20:52
úgye aki rablóhalra megy számoljon a veszteségekkel...
OTTone 2019. 10. 11. 20:46
Valóban egy félév csúszást ígértek, de nem az elkészítésre....
.A társaságunk 2018. július 19-i közzétételében foglaltak szerint az OTT-ONE Nyrt. támogatási kérelmet nyújtott be a GINOP keretében kiírt „mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése” tárgyú pályázatban, ipari tömeggyártásra optimalizált komplex additív gyártási kapacitás kiépítése végett, amely pályázat a támogató részéről pozitív elbírálásban részesült. A projekt során Társaságunk egy kettős üzemű, dupla ágyas, öt tengelyes, lézeres CNC-célgépet fejlesztet ki és gyártat le egyedi elképzelései szerint. Társaságunk tájékoztatja T. Befektetőit, hogy a megvalósításhoz szükséges európai közbeszerzési eljárás kiírása időben elhúzódott, így az még jelenleg is lebonyolítás alatt áll. A projekt megvalósítása folyamatban van, annak lezárultáról – amely még hozzávetőleg további fél évet fog igénybe venni – az OTT-ONE Nyrt. külön tájékoztatást fog közzétenni.
OTTone 2019. 10. 11. 20:33
Köszönjük OTT- s fiúk, ezek szerint meghallgatást nyert óhajom
Nos aki vette a bátorságot és ráközelít a képekre, a következőket láthatja:
OTT: nyer, 192,5 M támogatást a CNC gépére.
ISRV.nyert. 386 M  támogatást "Cinklamellás merülő centrifugás hideg horganyozó kiszolgáló technológiai eszközeinek  kiépítése és ipar 4.0  vállalatirányítási rendszer bevezetésére"
Ez elég beszédes számomra.
Nem lehetne, hogy  esetleg már hosszú-hosszú várakozást követően végre a kibocsájtással kapcsolatosan is valami érdemleges hírt is közölnétek(az sem baj ha egy napi füge az ára)!
Köszönettel:
"egy aranyhalat is visszaengedő horgász"
OTTone 2019. 10. 11. 15:53
Ipari parkban fejleszti CNC-célgépét az OTT-ONEMegtörtént az alapkőletétel a 33 hektáros vésztői ipari parkban, amely többek között az OTT-ONE Ipar 4.0-ra fókuszáló fejlesztési projektjének is helyszínt biztosít. A most átadott ipari park területén a vállalat a tervek szerint 2021 végéig lezárja a tavaly nyáron megkezdett projektjét, amelynek keretében egy kettős üzemű CNC-célgépet fejleszt ki. A beruházási projekt keretében az OTT-ONE mellett több vállalkozás is az ipari parkba települ, egymás helyzetét segítve.Nagyszabású esemény keretében, alapkőletétel mellett adták át a 33 hektáron elterülő ipari parkot Vésztőn, amelyen az OTT-ONE vezetősége is részt vett., ugyanis a vésztői ipari park biztosítja majd a helyszínt az OTT-ONE 385 millió forintos projektjének, amelynek keretében egy nagy méretű tárgyakat megmunkálni képes, kettős üzemű CNC-célgépet fejleszt ki a társaság. A tőzsdei társaság 2018 júliusában jelentette be, hogy támogatási kérelmet nyújtott be a GINOP program keretében a “mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése” tárgyú pályázatra, amit sikeresen el is nyert. Ennek nyomán a 2021 végéig tartó időszakban a vállalat egy nagy méretű tárgyak megmunkálására alkalmas, kettős üzemű, dupla ágyas, öt tengelyes, lézeres CNC-célgépet fejleszt ki, amellyel a várakozások szerint komoly piaci igény szolgálható ki az Ipar 4.0 területén. A termelésre alkalmas eszközön túl a teljes gyártmányterv, vezérlés és know-how tulajdonában a vállalat alkalmassá válik hasonló termelő gépek tervezésére és kivitelezésére, más vállalatok számára is.A 33 hektáron elterülő ipari parkban az OTT-ONE mellett számos egyéb vállalat is komoly fejlesztésekbe kezd – összesen közel 3 milliárd forint értékben indulnak fejlesztések, amelyek jelentős hatást gyakorolhatnak Vésztő gazdasági életére.
OTTone 2019. 10. 10. 19:28
Ejnye-bejnye  OTT-és fiúk! Nem ezt beszéltük meg! Nem arról volt szó, hogy átveszitek a hozzászólásokat (hétfőn el is szólta magát a puskapor?). Holnap már péntek tessék belehúzni!...
OTTone 2019. 10. 08. 21:54
Megmondom neked. Pénteken 13.59-kor fogják bejelenteni. Persze előtte csütörtökön 16.20- kérik a kereskedés felfüggesztését péntekre. 16.25-kor megjelenik a meghívó a sajtó és az érdeklődök részére a honlapjukon a facebookon, meg ahol kell. A kibocsájtás a csütörtöki záróáron lesz.
Erre mérget vehetsz, de legfőképp OTT, de jó sokat....

friss hírek További hírek

 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek