Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Hát lehetséges.. A jelenlegi helyzet talán amiatt is van, hogy a befektetők szemében most a likviditás sokkal fontosabbá vált, mint a 10 éves kötvények, hosszabb lejáratu bankbetétek.. meg a részvények.. és kamataik.. Legfőképp ugye a banki részvények.. Kezd a bankválság begyürüződni? Menekítik a megtakarításokat megbízhatóbb helyre legfőképp kintre? Megnőtt a kereslet az euróra meg a dollárra? Nem tudni.. De ez a mostani állapot nagyon pánik hangulatot sejtet..
Lol, szokásos körforgás a topikban. Narancs trollok ilynekor eltűnnek. Majd mikor a 30 forint gyengülés után erősödik 5 forintot akkor majd jönnek hogy a gázának a ku… anyját, hogy beültetett mindenkit :)))
Trombitás urat, elnézést, Madein kollegat kerdezem, h meddig kell ülnöm forintban majd, h 370 ala menjen? Gaguse, te is valaszolhatsz. Szép beultetes, orvosok nem tudnak ilyet a mutoben 🤣
Az ő fizetőképességüket nem lehet megkérdőjelezni. Csak ugye az általános kamatszint menni fog felfelé, az a várakozás. Jól írtad, igazi műbalhénak tűnik :-)
és nyugodjunk, meg a pcsába mee megmondták a kiültetők: ma is éppen EUR/HUF
ma, 08:39
Persze, hogy ára van, ezt
én is tudom. De most ez nem lényeg a fidesz számára, hanem az infla erős
leszorítása. Ezért lesz 370 alatt az euró (persze a kinti helyzet is
segíteni fogja).
betyáros a héten már volt egy 9 FO$egységes gyertya... biztosan félt egyedül!!! trollhad ilyenkor csendben, majd holnap jönnek elő nagy pofával, vagy hallgatnak tovább, mint st@r a fűben! 398.420
+9.060
+2.33%
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)