Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
A multi élelmiszer üzletek 3 havi halasztott fizetéssel veszik át az árút. Akkor is csak az fizetik ki amit értékesítettek . Ami eltűnt tönkrement, nem fizetik ki! Ha nem tetszik kilistáznak. Ne sajnáld őket ,az áremelkedéseken horribilis összeget keresnek ,a nyomott áron beszerzett árúk eladásán. Állandóan csirkefarhát , meg ársapka... nézd meg egy húsboltban , húspultban arányaiban mennyit adnak el az összes árúmennyiség mellett. Elenyészőt. Csak sírnak , aztán nézd meg az eredményeiket.
hétvégi kósza hirek szerint áprilisban gondolják ujra mi lesz a gáz árakkal, mert a nemzeközi piacok stb. nekem úgy tünik ebböl áremelés lesz , tároloi dij emelésröl nem szólt senki . sokadik sorban megjelenik a szàmlán , persze ez csak feltételezés a részemröl
Raktár alatt pedig a gáztározókat értsd, amik leginkább korábban kimerült gázmezők. Valszeg ők is arra hivatkoznának ha kéne nekik, hogy felment az áram ára, ami a betárolást és a kitárolást végző kompresszorok és szivattyúk működtetéséhez szükséges...
Nem, ez nem a beszerzési árra vonatkozik, hanem az MFGT szolgáltatói díjaira... ennyit kell fizetned, ha náluk raktározod le a gázt, meg veszed ki a raktárból.
400 - 600% ár , szétdobják a tavalyi drága beszerzés árát ? gáz ára hosszú távon inkább lefele tart . április 1 én áremelés jön ? számlákban csak megjelenik
miért neked is boltod van? akkor hogyan működik?? a nagyobb élelmiszeripari boltokban miért voltak ma is üresek a polcok a cukor étolajnál??? MERT NEM TESZIK KI... Miért???
kérdés, hogy a köpcös csüngőhasú varánusz a mai nyilatkozatával nem-e akart megágyazni a holnapi kamatszint csökkentés előkészítésének? Mert ugye nem fog menni a 9%-os infla év végére, mert brüsszel... Nem fulladhat le az eddig is 1 hengerrel közlekedő trabant gazdaságunk, ezért lazítanak kicsit, ha rossz történik az brüsszel hibája úgyis napiban szépen meglenne a dupla alj, ők már tuti irányba álltak, meg leváltották, ami a nyaralásra kell... meg a nyaralásra való hotelekre és szigetekre... vagy még tartják tovább a 18%ot és lejjebb engedik ezt a FO$t??? jó lenne tudni
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)