Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Bocs,nem mértem az időt! Azért azt már meg lehetett figyelni ha valamelyik nagyfejű beszél(mindegy mit mond) vagy beszélni fog a Ft erősödik általában.MNB persze független:)
Ha más hatás nem érvényesül akkor a várható infla különbség játszik csak. Ami ugye 10% alatti lesz vélhetően az EURövezet/HUF párosnál. Akkor 380x1,10max és akár >> 410-420 HUF is lehet e miatt. . De játszik a GDP növekedés különbség is, a termelékenység növekedés különbség és millió más dolog. Azért a jövő csak jósolható >> 350-360 HUF/EUR remélem :-) ---- A 2010 óta eltelt időszak viszont mára amár TÉNY Az már a múlt és elemezhető jóslás nélkül.. Ami látahtó, hogy: 2010 óta csak 1%/év volt a direkt extra leértékelés>>gyengítés. A többit az infla különbség adta ki. . Nem nagy ügy kiguglizni ezt... így utólag már.
“ Orbán beszél forint erősödik!” —————— EUR/USD 14 óra után H4 fordulós jelet mutatott, talán az eddigi esés korrekciója indul… Az szűrődik át a HUF keresztekre. A mozgás előbb kezdődött mint OV beszélni kezdett…. Pláne, h OV semmi újat nem mond(ott). Persze mindenki azt hisz amit akar.
Bármit kérthesz természetesen. Aztán vagy teljesül vagy nem. . Ilyen az élet babócsainéni. ----- Ha nem írsz, nem kapsz választ sem :-) Tudtad ezt?! Vagy ezt sem?
Orbán beszél forint erősödik! Elég komolyan néz ki a 10 napos chart is,minden emelkedés letörve. Ezt is el fogják ba__ni túl erős lesz ez már nemsokára!
Ha egy fórumban cím nélkül bedobok egy véleményt, arra válaszolhatsz, de szerintem, ha valakinek címzem, akkor csak annak szánom.....gondoltál már erre öreg?
HA valami pénzbe kerül akkor általában az a kérdés, hogy megéri-e? (nem mindig, mert van, hogy: muszáj, kerül amibe kerül) . Most két állítás van forgalomban. . 1. Tudatos gazdaság politika folyik, mert megéri. 2. Muszáj volt, mert nem maradt más lehetőség. --------- A jelek egyere inkább az elsőt igazolják. és Úgy túnik jól fogunk kijönni belőle. . A 2. pont hívők nagy bánatára >> csak nem akar összedőlni az ország :-) Ez sokba kerül nekik, ha tét is volt az álláspontjuk mellé. . De még tét nélkül is fáj az egójuknak, úgy látom. Annyira idegesek a pozitív tényektől-fejleményektől...
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)