Igen, erre céloztam én is korábban. De majd Te, Pomperj és Boole szakértése fontos lesz a mai nap után, h mit láttok bele a chartba. 😃 Előre köszönöm ezúton is.
Ezt nézem én is. Arany mozgását néztem van aki esélyesnek látja a 4250-4400 sávot még az évre? Gyakorlatilag bármelyik nap veszed holnap drágább ezt valami nagyon hajtja felfelé. Ezüst is szépen hoz csak félek nagy zakó lesz ezekből a felfutásokból.
Azert igy sem lehet okunk a panaszra. :) Foleg, hogy a chart sem nez ki rosszul. En siman belelatom az ujabb csucstamadas lehetoseget a kovetkezo nehany hetre.
Na, a LAC kiszállót elszúrtam, csak a negyedét adtam el, mohó voltam megint. Persze néhány órája még bőven aláirtam volna, hogy 8-9 százalékkal pattanjon. Most nem látom benne, hogy ma még egyszer 8.6 fölé menjen.
From 1928 through the end of last year, $100 invested in gold grew to less than $13,000, versus nearly $1 million for the S&P 500 or almost $5 million for smaller stocks.
En az elmult 1-2 hetben ezeket vettem. Szerintem erdemes megnezni oket. Ares Strategic Mining, International Tower Hill Mines, Materion, Neo Performance, Orbia, Syensqo, Solvay, Perpetua, Fortune Minerals, Sunrise Energy Metals, American Resources, Arafura, Scandium Canada, Syrah Resources, Cobalt Blue Holdings Ha itt rakeresel a forumon, szerintem a legtobbet elemeztem itt.
Komoly ez a rally ami Rare Earth-n kitört. Elég későn kaptam észbe ennek kapcsán, úgyhogy egyelőre csak TMC-vel , REMX(VVMX) -el robogok. En barom a CRMX-et kiszórtam. De most bővítettem egy kis PPTA-val még , többek között a te hatásodra is. Köszi a múltkori listát. ---- Akkor most lehet szorítani együtt, hogy a Perpetualt is keblére ölelje a szőke Torgyán. Apropó, Erste podcastban már júliusban PPTA / UAMY / ALM voltak az ajánlók. Akkor kellett volna lépni. https://www.youtube.com/watch?v=wja5Ny3WsBM
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.