Azt értem, hogy a piacok túlárazottak. Esik minden.Ilyen körülmények között meg lehet mondani, hogy ténylegesen mennyit ér egy nvidia reszvény? A János által említett 75 usd vagy alatti árat alátámasztják a fundamentalis adatok? Veszélyes lehet egy hosszútávú befektetés ebbe a cegbe?
Igen, a hosszu honapokig, sot feltehetoen 4 evig tarto Trumpi "DON Corleone modszer" a tisztan mafia felfogasu erohatalom ervenyesitese, = "az erosebb kutya b....k" elv kiteljesedhet es alktalanosan elfogadotta erosodhet a vilagpolitikaban ennyi ido alatt. Azt nagyon ketlem, hogy a rombolasnak ezt a formajat egy ujabb 4 ev alatt helyre lehet allitani.
Én vettem kicsi AMD-t és NVDA-t is még tegnap, ráért volna ma is. De arra jutottam kicsiket vásárolok profitábilis jó cégekből mikor esnek, úgysem tudom hol lesz az aljuk. Kb. 50% cash-em van még.
A fundamentális elemzők azért nem szeretik a kriptókat, mert nincsenek olyan metrikák, amikbe kapaszkodhatnak. Nincs negyedéves jelentés, nincs bevétel, profit, könyv szerinti érték. Ezért kihagyják ezeket a dolgokat. Ettől még mehet fel is és le is, de Trump megválasztásakor túl gyorsan ment túl magasra úgy, hogy előtte se alacsonyan volt. A Hang Seng 18% pluszban van YTD.
Minden tiszteletem Neked János a munkásságodért de az kriptószektor tekintetében túlzottan negatív vagy szerintem. (Pozícióból beszélek, igen.) A kriptókban simán benne van az új csúcsratörés, persze lehet hogy nem idén. A mindenkori hosszútávú emelkedő trend BTC - nél egyelőre nem törött meg, ezt te is látod. Most per pillanat 80 760 - nál járunk. --- A voltalitás és a lefele manipulálhatóság teljesen másképp működik mint a részvényeknél, szerintem ezt is tudod. ------------- Halkan jegyzem meg , ezzel ellentétben egyelőre az általad előrejelzett kínai piaci megindulásnak viszont nem látjuk jeleit index szinten.
teljesen biztos vagyok benne, hogy nincs semmilyen mesteri terv emogott. hogy kepzeljuk el? egyik nap felkel trump es uriemberre valik? netan csak befogja a pofajat? honapok hosszu bizalom rombolasat mivel tervezik helyreallitani?
kar hogy a veget nem masoltad be, ahol azt fejtegeti ez a szarember, hogy milyen szep is lesz majd, amikor Kanada lesz az 51. tagallam az USA-ban. Nyilt haborus uszitas, ujabb vamok.
President Trump raises tariffs on Canadian steel and aluminum to 50%.
"Canada must immediately drop their Anti-American Farmer Tariff of 250% to 390% on various U.S. dairy products, which has long been considered outrageous."
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.