Azért az érdekes, hogy miközben a jövedelmek 0,9%-al nőttek a kiadások -0,2%-al csökkentek. Ez csökkenti a növekedést viszont növeli azt a pénzmennyiséget ami a helyét keresi és ebből szerintem a tőzsdére is fog jutni ... (persze ha ez nem csak egy egyszeri kiugró adat volt).
Abszolút van alapja, de kicsit túl kézenfekvô lenne. Meg Trump sem szeretne azt látni a TV-ben (majdnem azt írtam, hogy arról olvasni, de korrigáltam), hogy zuhan minden. Ha sikerül elkerülni a shutdownt és lesz vmi halasztás a vámoknál, akkor ha nem is ma (persze korán van még), de március elsô felében felránthatják. Vagy marad a mostani erôtlenség, de szerintem túl sok még a pénz a rendszerben.
Igen Lac-ban volt egy jó köröm idén.Tegnap bevásároltam,következő szint 2.5-nél majd 2 -nél.Ha lemenne addig:) Márciusban meglátjuk mit hoznak össze jelentésnél.. Lassan ....lassan ....termelés elindulhat.Szóval ha a Lithium helyett nem hoznak össze valami "csoda"akkumulátort akko fa__a lehetőségnek látom én is.
Normalisan jan. eleje ota tartottam a BABAt, de mostantol azt is daytradelem. Nalam most nyilvan a HK50-vel szinkronban van, es BABA is korrigal. A mai nyito gap-down volt (iii), most a kis felpatt nalam kis fokozatu (iv).
Arra leszek kíváncsi, hogy mekkora a Fed és az USA Pénzügyminisztériumának a feszültségtűrése és mikor avatkoznak be. A másik, mikor veszik észre, hogy a LAC-ot piacon is lehetne olcsóért vásárolni.
SP500-ban ahogy gondoltad a várakozásodban az 5840 szint lesz a kardinális. Ha azt letöri, akkor nem valószínű, hogy csak korrekciót látunk. De ha kitart, akkor jó lehet a 3-4 szakasz és lesz még egy emelkedés. A hangulat viszont nagyon pocsék.
Az a bajom, hogy van alapja az esésnek. Trumpot legutóbb kordában tartották 4 évig, most erre esély sincs. Ha véletlen meghalna, akkor jön az alelnök, tőle se várok semmi jót. Tehát ez nem egy sokk szerű esés, hanem egy hosszú trend lehet. 3 év bear? Utána már lehet reménykedni, hogy nem a repek nyernek újra.
és ha SPY megy a levesbe, akkor nem félő, hogy megy vele együtt és nem áll meg a fibo38-nál? pl. én erősen gondolkodom, hogy a 9x szinteken vett BABA-t nem kellene inkább realizálni, annyiszor megszivatott már a BABA az állandó visszatéréseivel a 80-as szintekre...
AZ Azsia rally, ami januar eleje ota tart, kapott egy orrbavagast. Egyreszt mert piacok kezdik elhinni, nemcsak targyalasi taktikazik, hanem muszaj lesz bearazni a Trump fele vamokat es eszement lepeseket. Masreszt, mert a Dollar januar eleje ota tarto gyengesege mintha megallna, es egy USD felpattanas kialakulasa latszik. . 1)Kina es HK SSEC sokkal lassabban emelkedik mint HangSeng. Valoszinuleg a szarazfoldrol inkabb HK-ba megy a penz, es ott a BIgtech sulya is nagyobb, ezrt ott veszik jobban. De most korrekcio indult. Es fibo38 meretu is lehet, szoval HangSeng akar 22k szintig visszanezhet. . https://imgur.com/a/gjKpMcm . 2)India Meg mindig tart NIFTY lemeno korrekcioja. Raadasul ma gap-down gyorsulo eses van, pedig mar egesz kozel van a vart support savhoz, 21.500-800 savhoz. , 3)Japan A NIKKEI az oldalazo savbol letorott, es gyorsulo esesbe kezdett. Megeshet, hogy az (A) ala benez. , https://imgur.com/a/FCOcOyL
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.