Mondjuk a Balásy azért kapja a fizetését, hogy jó hozamot érjen az alapjával. Szerintem nem az számít mit ír le, hanem mit ér el. Ebben az esetben ezt le is lehet ellenőrizni. Ő amúgy tipikusan tréder mentalitású a holdblogos podcastek alapján.
Én ilyeneket már nagyon sokszor olvastam, aztán ha bejön, lesz a jósból gugu, ha nem, szépen csendben feljtésbe merül és már jöhet is a másik jóslat. Az ilyen cikkekért kapják a fizetést , akkor is , ha nem talált. Csak az a fontos, sokan olassák, ezért kell a világraszóló, sejtelmes cím.
Nem emlékszem, hogy 3000 es bitcoinnál sajnáltalak, inkább irigykedem. Ennyire pontos jóslatokat ritkán látok. Ráadásul meg is játszva óriási vagyont felhalmozva. Ha jól emlékszem , van ingatlanban is, meg gépparkban is elég sok pénzecskéd. Így a világgazdasági összeomlást te is megsínyled. Én nem tudok elképzelni nálunk kajahiányt, csak valamilyen katasztrófa esetén. Annyit felhalmozni meg úgysem lehet, hogy évekig elég legyen. De ha ez így lesz, az marad éhen, akinél nincs fegyver, vagy nem meri használni. Akkor a bitcoint is az utcán fogják seperni.
Akkor ez lesz kb. az első "armageddon", amit a nagy többség a csúcstól kb. 3-5%-ra érzékelt és aszerint teszi meg tétjeit (ld. aaii szentiment, különböző fear and greed indexek alakulása). Ilyen szentiment az nem top, pláne nem blow off top hangulat. Ebből nagyon könnyen short squeeze lehet majd a piacokon. Ebből egy flat c hullám lesz (Eddigi PA, momentum és szentiment alapján). Legalábbis szerintem. Aztán majd a piac eldönti.
"Egy ilyen armageddon esetében esélytelen, hogy pont a kriptók ússzák meg." ---- Jajj már, dehogynem! A BTC meg a mindenféle szirszar coinok jelentik ezek ellen a tökéletes védelmet. Az ne tévesszen meg, hogy bármiféle tőzsdei megingás esetén általában ezek vezetik az esést. BKKT jól látja a dolgokat, jön a világvége és három dolgot érdemes felhalmozni: vizet, élelmet és természetesen Bitcoint.
Lesz vám? Nem lesz vám? Fele? Duplája? Holnap? Jövő hónapban? Volt már intézkedése vám ügyben, vagy csak a pofája jár? Teljesen komolytalan ez az ember. MAGA a megtestesült south park epizód. Eddig nagyon hatékonynak tűnik a “kiszámíthatatlan vagyok” stratégia:D az usába fektetők is biztos értékelik…
Dollárba fog menni minden még egy darabig... Aztán Trump ráébred, hogy az USA. gazdaságtörténelmének legnagyobb hibáját okozta a drasztikus intézkedéseivel... A baj az, hogy addigra már késő lesz és semmi sem fogja megállítani a világgazdasági összeomlást... Gazdaságok és devizák összeomlására számítok, lesz olyan deviza ami örökre el is fog tűnni... (Még a forint is ott lehet a "pályázók" között...) Szerintem akinek lehetősége van az kezdjen el spájzolni, mindennapi fogyasztási termékekből is komoly hiány lesz..
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.