Nagyon érdekes ez e piac, én arra gondolok, hogy ez annak a hatása, hogy többségében robotok irányítják a tőzsdét. Be vannak programozva, figyelik a híreket, történéseket, mozgásokat, twittert, meg a közösségi médiát. Ezeknek semmi sem gyanús, csak követik programozójuk parancsait.
Ha esik lefele a tojás, nekem már azt fut át az agyamon, hogy fel kell majd takarítani. Ezzel a jövőt árazom. A robot ilyent nem tud szerintem. A kutyám meg nyalja a száját, mert jól tudja, azt ő fogja megkapni.
Ezért lehet az, hogy amit már régen beáraztak, mikor az beigazolódik, akkor is löknek rajta egyet.
Például nekem az is átfut a fejemen, hogy ennyire nagy lehet a baj, hogy máris kamatot kell csökkenteni? Valamit lát a FED, amit még mi nem?
Az biztos, hogy már nem a piacgazdaság irányít, hanem a politika. Pontosan a kapitalizmus alapját gyilkolták le, a szabad piacot és felső szintekről kezdték el manipulálni. Sokan emlékeznek a szocira, pontosan ez a verseny alábbhagyása, a hajtóerő megszűnése vitte hanyatlásba.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.