errol az esetrol a Dopesick c. sorozatot lattam, azt tudom ajanlani, nalunk most Disney-n nezheto. ill. a The Pharmacist dokusorozat Netflixen se rossz. a Painkiller-t meg nem lattam.
Te is tudod, csak a Sertés van, emlékezz a Vajna, Simicska, meg majd nézd meg , ha πcsányi elvtárs távozik, mi marad, meg kié lesz amire most oly büszke...szerintem nem véletlen,hogy itt a Rahmanyikulov tesóké a többségi része a Molotól kezdve oly sok mindennek...ezek csak bábuk.
Az olaj milyen szépen megy... Erre az olajpapírok, vagyis az enyém :D (rig) éppen hogy megúszott egy letörés és igencsak szolidan próbál visszakapaszkodni. Egyelőre élnem kell azzal a gyanúperrel, hogy további jó olajteljesítmény mellett szükség lesz pát a várakozásoknál jobb negyedéves jelentésre is és a várt intenzívebb long irányú mozgás ezután következik csak be. Hogy látjátok ezt a kérdést? Illetve titkon már az őszi kereskedési szezonban bekövetkező megindulásra is számítok... http://keptarhely.eu/view.php?file=20230901v02xbuc4f.png
+1 (4IG mint piramisjatek) Az 1100Mrd adossag meg az extrem kedvezo MNB kotvenyes 6% mellett is evi 66MrdFt fenntartani. Ha visszafizetni is kell, mondjuk 15 ev alatt, akkor az meeg ujabb 70MrdFt evente torlesztes. Ehhez kepest a penzugyi kiadas H1-ben 37Mrd, szoval kb. stimmel is a hitel kalkulalt fenti koltsege. Es hogy kepesek erre? Egyszeru: eladnak idonkent valamit, es ugy utemezik a vetelar megfizetest, hogy negyedevente bejojjon 20-30Mrd, amibol fizetni birjak a kamatkoltseget. Mert a mukodesbol nem tudnak profitot csinalni. Igy megoldhato a kamatfizetes, igy lett a H1-ben 24Mrd a penzugyi bevetel, ez mehet a kamatra. Ha nem adnanak el semmit ? Akkor a H1 vegere a 4Mrd profit helyett -20Mrd veszteseg lenne. . Summary? Mi a ceg mukodesi modellje? Hatalmas allami hitelekbol megvesznek tularazva telekom/It cegeket, es aztan a hitel kamatat abbol fizetik, hogy eladogatjak reszekben. Ez nyilvan fenntarthatatlan. Persze. De ezt a piramisjatekot lehet csinalni kb. 15 evig is, mire mindent eladnak, es semmi nem marad. Csak az 1100Mrd hiteltartozas. Azt meg majd a dolgozo nep adojabol kifizetik egyszer, majd 15 ev mulva valakik. De addig? A ven cigany modszer: "Húzd rá cigány, megittad az árát, Ne lógasd a lábadat hiába; Mit ér a gond kenyéren és vizen, Tölts hozzá bort a rideg kupába. Mindig igy volt e világi élet, Egyszer fázott, másszor lánggal égett; Húzd, ki tudja meddig húzhatod, Mikor lesz a nyűtt vonóbul bot "
Ritkán szólok hozzá ilyen témához, de ezt most tényleg nagyon jól látod. A népharagot rá fogják irányítani néhány NER lovagra csak azt nem lehet tudni hogy ki lesz az, mintha nekik semmi közük nem lenne az egészhez. Nem tudom ki az aki ezt az egészet vezényli, de az biztos hogy piszkosul ért hozzá hogyan manipulálja és irányítsa és használja ki az embereket. Első olvasatra jómagam is majdnem bevettem.
Leszámolásra amúgy nem a telexet használnák, hanem a neres médiákat, ahol ez az egész nem sztori. Láttuk már Simicskánál, Spédernél, stb,. hogy hogyan bonyolódna egy ilyen cucc. Ez a mostani csak gőzkieresztés a holdudvar egyes körei részéről, nem érdemes többet bele látni.
Egyébként opus/4ig részvényeseknek tényleg érdemes elgondolkodnia pestys videon. A narratíva világos: 2 fidesz van, van az elburjánzott ner-oligarchia, meg a talpig becsületes jobboldal. Na ez kb. a minták alapján azt jelenti hogy egyes ner-oligarchák ki lesznek csinálva, és az lesz tálalva népnek, hogy hát a fidesz megtisztult, orbán meg a jóságos király, aki leszámolt a döbrögikkel. Kérdés hogy Jászai mester, meg Lölö mester melyik oldalon lesz: áldozat, vagy merénylő?
koszi! egyetertek veled, politikai termek, raadasul a vodafone-ban csak az elofizeti bazist vettek meg, semmi egyebet. tovabbra se latom mibol lesz visszafizetve az adossag.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.