Udv. Appennin topikban jo kis utazasi beszamolok mennek, itt lehet nyomni ON-ban, és még meg is marad.
Kinek mi a kedvenc utazasi celpontja? Mit ajanl? Mi a vagya? Merre jart, amit elmeselne? Merre megy nyaralni, pihenni?
Hogy utazik fillerekbol?! Sztorik?!
Kepek? Linkek?
:)
Hat igen, nem moccantak ra. Lehet tozsdezok csak szamlan gyujtik a penzt es nem utaznak. :)
Törölt felhasználó2020. 09. 09. 12:47
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2018. 01. 18. 20:28
Szia(sztok)! Sokaig gondolkodtam, hogy uj kisbufikent felhozzam-e ezt a temat, sajnos ugy latom, hogy nem haraptak ra korabban, pedig az utazgatas, vilaglatas az egyik legjobb dolog szerintem, amit az ember tehet a penzevel, de gondoltam, hogy lazulaskepp megirok 1-2 utazasi elmenyt, most hogy kiolvastam a forum engem erinto reszet. Kivalo belfoldi celpont kimondottan turistaskodasra szerintem Szeged, egy "mini, napsuteses Budapest" (epiteszetileg, a napsutes meg extra volt :)), bejarhato lepteku merete van, vannak latnivalok (Dom, Ozsinagoga, Tisza part, Vadaspark, kozterek, az egyetem kornyeke), egyik kedvenc celpontom. Nemreg jartam Egerben is, szuper volt az is, az Erseki Palota, a Dobo ter es az Egri Var jo latnivalok, hosszuhetvegere, borkostolos programmal egyutt teljes erteku pihenes szerintem jo ar-ertek arannyal. Kulfoldi tapasztalatom viszonylag keves van, a legtavolabbi hely, ahova utaztam, az Omani Szultanatus volt (ha jol tudom, az egyetlen orszag mar a vilagon, ahol szultan vezeti az orszagot.) Sajnos csak egy napos program volt, de jo elmeny volt a tengeri hajokirandulas, amin reszt vettem. Olyan kietlen hely, olyan holdbeli kosivatag, hogy konkretan abba szerettem bele, hogy ennyire zord hely, s megis megelnek ott az emberek, szinte hihetetlen az egesz. Hirtelen most ennyi, ha esetleg lenne keletje ennek a topiknak, akkor szivesen osztok meg meg tapasztalatokat (persze igyekszem kozben gazdagitani is az utazasi terkepemet. Udv.
De ugye belfoldon is vannak jo helyek, kirandulasi celpontok. Kirandulasi celpontok is johetnek. Ki milyen szep helyen kirandult mostanaban? Sargulnak, barulnak a fak, most a kovetkezo 1-2hetben erdemes kimenni kirandulni az erdokbe.
Udv. Appennin topikban jo kis utazasi beszamolok mennek, itt lehet nyomni ON-ban, és még meg is marad.
Kinek mi a kedvenc utazasi celpontja? Mit ajanl? Mi a vagya? Merre jart, amit elmeselne? Merre megy nyaralni, pihenni?
Kepek? Linkek?
Utazás, népek, látnivalók.
Kepek? Linkek?