Ezek az olajosok nagyon nehezen akarnak megindulni(BP,Shel,Eni). Ma volt egy insider eladás is Eni-ben. Holnap jöhet az omlás amint visszatértek a brokik a nyaralásból.
A nasdag teljesen szabályos impulzust csinált,még max 15590-ig felmehet.Az sp viszont látványosan elakadt 4530-nál,ebből simán jöhet lefordulás 4200 környékére.
NDX daytrade A reggeli SPY szamozas mintajat kovetem NDXben is. Keszen van az oldalazo haromszoges wave(iv), es ahogy illik kitort abbol felfelke. Most mar wave(v)vcsucsa egesz kozel lehet. . De a kerdes persze nem ez. Hanem, hogy akkor ez a most kialakulo csucs micsodanak a csucsa? Ha korrekcios, akkor (C), es keszen van a (ii) felkorrekcio ABC alakzata. Indul le uj aljakra. Ha bullos, akkor ez lehet wave(iii), de lehet nagyon bullos esetben (i of iii) is. . http://keptarhely.eu/view.php?file=20230831v02xhs9rj.jpeg .
Pedig en is tobb helyen lattam jo adatokat, az uj autoeladasokrol. Bevallom oszintem.pislogtam is ez most, hogy mert, mert nem illett bele a sorba. Na ezert ulok a seggemen, mert nem latom biztosan az iranyt . Amit tudok tenni, hogy divezifikalok amibe tudok teszek a vörösre is meg a feketére is. Csak így nincs akkora nyeremény! Csak szinten tartás🤣🤣. De hat ez van.
Az igazat megvallva azért az influencerek mellett vannak olyan autentikus tartalomgyártók (akiket keverni szoktak az influencer fogalommal) is a videomegosztókon, akik a legnevesebb professzornál is nagyobb tudással rendelkeznek egy-egy területen. Szóval vannak esetek, amikor hiteles forrásnak fogadom el őket.
Politikusnak, influencernek nem hiszek. Azért rajtuk kívül is van komolyabb ellenvélemény, de majd az idő eldönti. A foszilis és a megújuló energia szektor nincs majdhogynem egy kézben? Hiszek benne, hogy lehet zöldebb a jövő viszont mondjuk a tisztán akkumlátoros autózást zsákutcának tartom.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.